hoppas att du i ditt nästa liv blir en mask

Har precis duschat och dratt i mig en väldigt ofärgglad och äcklig fruktsallad. Jag tog vad vi hade och tvingade i mig både päron och svartvinbär vilket gjorde mig illamående! Jag hatar päron! Men nu har jag lagt mig på sängen för att titta på Just go with it. Jag har varit i kyrkan, solat på balkongen och nu ska jag titta på film, men träningen då? Vart är orken liksom??! Skit i den skulle jag vilja säga :) Igår kväll blev det kvällsmat på Bulls med Fia, därefter kom Andreas och Erik och det blev en sen hemkomst. Aningen mycket folk på lilla torg på natten i alla fall.. Ikväll blir det mys! HAJ

han älskade henne inte och hon märkte inget

Trött Clora??? Det blev lite tidig uppstigning i dag som sagt. Vi satt och hängde på tågstationen i två timmar. Nu är våra kära vänner tillbaka i huvudstaden så vi får la se när det blir en nästa gång. Nu ska jag strax bege mig mot lilla torg för lite kvällsmat med storasystern. Sharå!

halebop och sånt

Suddigt men så himla bra!

"för västkustens tjejer är det bästa som finns!"??

Man slutar aldrig förvånas under detta helsköna sommarlov! Massa kalasbra händelser. Jag börjar med gårdagen, jag och Anna bestämde oss för lite pizzaätande på Capri - mobbat men så mysigt! Som alltid satte vi oss på Robert's efter, en smarrig kopp te och massa galet kortspelande fram till stängningsdags. Vi pallrade sedan våra arma kroppar runt en sväng tills det blev vilning på storatorg. Vem kommer inte fram då om inte en stockholmare? Jag har för tillfället inte en susning om vad han sa men tätt därefter kom tre grabbs till. Dessa riktigt sköna grabbarna spenderade vi resten av kvällen ute på torget, även lite knäppt gubbesök fick vi också. Annis nattade över här vilket lädde till ett stadsbesök tidigare idag med lunch på Sandy's. Vi åkte på after beach i lite pissigtregn och åt på Gastons med våra kompanjoner. För att få lite tidsfördriv blev det chilldill i Picassoparken med Anna tills vi fick nödrop från tågstationen av lilla Filip. Spelat kort på en filt uppe på tågperonjen sent på kvällen har inte alla gjort va??? Vi har!
Nu ligger jag i min ybergoa säng.. Ler åt dagarna och äntligen får jag släcka lampan i tid. I morgon blir det tidig uppstigning för att sedan möta upp Anna och the gang för ett farväl för denna gången. "Vi kommer tillbaka om två år." har vi fått höra. Uppmuntrande? Jaja, inga sura miner. Det tjänar ingenting till har jag hört :) Eftersom att jag suttit med detta sketna inlägg i en timme nu så kommer resten av bilderna in i morgon. Natti

It seems you don't miss me at all.. Got left

En liten break från solningen pågår. Jag har suttit i stolen på balkongen sen klockan 11 och om en halvtimme blir det lite walk på Galgberget med Fridan. Igår blev det kvällsmatsfika i parken med fina girls och vi träffade även på David och Danijel. Ikväll blir en bra kväll. Gänget åker ut till Tylö för att titta på Hoffmaestro. Great!! 
(lägg märke till att Anna kramar sönder sina kort..!)

20.11

Hemmakväll med en liten familj. Ett Per Morberg recept står på grillen och lite dunk av Hoffmaestro. Bra avslut på en seg dag. Har legat en hel del i sängen men jag har varit ute en runda trots regnet. Igår kväll var jag hemma hos Fia och Andreas med Tobey. Där blev det grillat, krocketspelande och filmtittade.:)

Hurricane Gilbert

Vem tror på evig kärlek? Ja, vem tror på den nu?
Hur kan dom tro på evig kärlek? Hur kan dom tro på den nu?
Något utav det finaste mannen gjort! H.H.
- Nu drar jag strax ut på stan med fina Frida.

Rörigt Inlägg??

Vilken dag! Jag vaknade runt tio och en timmen efter var jag på väg till Natti Natti för lite extrajobb så där på sommarlovet. Slet som ett djur och svettig blev man! Efter jobbandet var det bara att hoppa in i duschen och sedan vidare till Sandy's för lite fika med fina brudar. Det blev även ett litet biobesök med Systern och Andreas - Harry Potter. Mycket mycket bra film det där, med ett mycket lustigt slut. Efter bion blev det lite mat och kortspelade med tjejerna igen på Robert's. Vi fick höra kommentaren "OMG, är vi hemma eller?". Vi skrek och skrattade lite för mycket..
Utanför Donken visade en kille oss tusenbra korttrick. Snacka om att vi blev inponerade. Yo go boy!! Vi filmade faktiskt, men min mobilkamera suger och jag ser hemsk ut så jag kan tyvärr inte bjuda på något..  Nu sitter jag äntligen i sängen efter en bra dag och jag måste påpeka det att RedBull ger igen effekt alls.. Jag är trött som en bäver!

Suuuuuuuperbra!

Igår var jag faktiskt tvungen att göra något, inte bara ligga i sängen och deppa så det blev en sväng ut till Tylösand med Anna, Frida, Max och David för att lyssna på Eldkvarn och Nationalteatern. Det hela slutade med att vi flickor satt med ett par stencoola stockholmare. Roligaste kvällen på länge! Idag har jag jobbat sedan klockan elva så ikväll blir det lugnt filmmys med Anousch!

Upp I Det Blå

Denna magkänslan suger!!!!! Varför ska det vara så orättvist?

ÄNTLIGEN- träningskläderna är på...

ÄNTLIGEN- träningskläderna är på och ett spinningpass är även inbokat tidigt i morgonbitti.

medan mina ögon letar efter vad dina ögon vill, å säg det säg det säg det

Kassa bilder jaao! Men vad gör man inte för att framföra att kvällen var sketabra?

Hälsning Direkt Från Soffan

Tylösand och Håkan var bara toppen toppen toppen. Efter hade jag lägenheten full av översovande vänner, mysigt värre. Idag vaknade vi seeeeent! Åt frukost sen bänkade vi oss framför tvn och tittade på Titanic. Ikväll blev en hemmakväll för mig, alone. Jag har visserligen fått ett mycket fint erbjudande av systrarna Unnerhed för lite monopol hos Nathalies vän men kroppen vill inte som jag själv vill.. jag sitter därför i soffan med en stor och god kopp te, Den där Mary och en extrem smärta i magen . Men här går det ingen nöd!

En Mycket Bra Dag Står På Tur!

Popcornmanen gör det igen! Jag ska nu lägga mig i sängen med popcornen och sätta igång Australia som jag faktiskt aldrig har sätt. Det jag alltid lyckas med när jag ska äta poppisar är att när jag kommit upp på mitt rum och ska sätta ner skålen tippar jag ALLTID ut alltihop. Kill me.. I morgon är en riktigt bra dag förresten! Förutom att jag ska upp och jobba vid nio men senare på eftermiddagen kommer mitt fina sällskap och lagar mat hemma hos mig sen blir det raka vägen ut till Tylösand där fina fina fina Håkan Hellström ska spela. Jag har tyvärr ingen biljett in eftersom att det inte är en kotte utav mina vänner som vill lägga sina money på en underbar konsert, varför??

KnasHeader.

Ja.. Jag har ju den där sketna tendensen att inte fastna så bra på bilder därför har jag inget nytt att bjuda på till någon header. Jag har nu suttit och panikletat efter någon bild till en ny header. Här fick ni resultatet och ni ser ju bara hur gammal bilden är.. Håret är långt och dant. Bilden är tagen av en fin Rebecca F på konfirmationen på fina Öland. Så ja, denna header får duga ett litet tag tills jag KANSKE får tagit något nytt.

Senast I Min HTC


I'm Back!

Det började hacka lite i mitt tålamod så jag går över hit igen! Som jag skrev i den andra bloggen, min devoteblogg får vara lite under renovering.

Nytt!

Min nya bloggadress: http://underbaraclaras.devote.se/
Vi får väl se hur lång tid det tar innan jag i panik återgår till Blogg.se Haj

Devote.se

Jag har öppnat ett konto på Devote.se.. Har för mycket fritid och faller för grupptrycket!

You're The Light In The Darkness

Nu är jag hemma efter en skön vecka på Hönö. Direkt efter bilresan var det bara in i duschen och hoppa i klänningen för att fira halvsystern på 25års dagen. Jag måste påpeka att snyggingen Andreas Wijk har chillat runt på ön samtidigt som mig! Han vandrade även förbi vårat tält och TITTADE mot oss. Men det kan ju faktiskt berot på att vi bodde precis utanför konverenstältet och där satt vi och åt oss tjocka på pizza.. Det står på hans blogg att han ska till Halmstad så nu ska jag misann hålla mig ute på spaning!
Ingen semester utan Ben & Jerry, eller hur Anna??

OTROLIG!





HÖNÖ!

Shohej! Nu åker vi om kanske 1,5 h och jag är färdig och vill bara iväg. Det kan hända att jag lägger upp något litet från mobilen (utan bilder) men det återstår att se. Ha det bra!

I Feel It All

Nu ska jag proppa ner det sista i min röda lilla pärla innan jag slänger mig i sängen med lite popcorn. Varför inte sätta igång en kärleksfilm för en gångs skull.. Dear John kanske?? Jaja, jag slänger in något kort och gott inlägg innan jag åker i morgon. Haaj

Men Jag Går Inte Isär När Går Med Dig...

FIN FIN FIN!
Denna lördag kommer bara gå åt åt att packa! I morgon och den kommande veckan kommer spenderas på Hönö med fina vänner. Hönökonferensen, så härligt! Jag kan inte ens bärga mig till den 13 Juli heller, då Håkan Bråkan kommer till Hlmst! BRA SOMMARLOV!