Ska du ha hawaiiskjorta mitt i vintern?

Mamma adventsstökar och jag är trött!
Igårkväll var det mys hos Petter med efterlängtat sällskap. Just nu sitter jag i morgonrocken, lyssnar på julmusik, trött och har lock för båda öronen - bra dag? Joho då, jag ska plugga lite och ikväll blir det bio med Emelie och Frida, Breaking dawn igen hihi. Livet är skapligt bra.

Anderssonskans knäppa och riktiga jag..

Jaha ni i söndags såg jag Breaking dawn, shiho vilket underbar film. Jag ska se den på lördag igen. Skit i det, nu ska jag plugga lite och sen ska jag hoppa i säng för att titta lite på Tomten är far till alla barnen, det är ju trots allt jul snart. Sen blir det säsongsavslutning av Bonde söker fru, Tjaao
Observera att mina bilder ALLTID är seriösa..... eller?

They don't gry ...

Yo bro! Keligt väder... Hm! Om en timme bär det av mot Sennan för aktion, snacka om julkänsla! Ikväll vankas det mys med toppentjejer och det ser jag fram emot! :) Sharå

Farligt go låt! - Den får en att vilja se Dirty Dancing!!!!!!

Jag dör lite på dessa låtarna!


Bosses Place!

Är nästintill precis hemkommen från Torup. Foto 1orna har varit hemma hos lilla Bo. Massa foto i skogen, uppgifter, mat och soffhäng, GOTT! Jag lägger in lite oredigerade grejer och jag kan säga att känslan som uppstår när man ska titta igenom bilderna och ser att mer än hälften av är kassa, det suger!

how could this be done by such a smiling sweetheart

Men shaaaaaa! Vilken slappedag det har varit idag, bara suttit i hörsalen hela dagen och bara lyssnat på "föreläsning". Kanske lite segt i slutendan men inget plugg för våran del. Risk & Frisk var temat och vi kommer ha det i morgon också. Ungdomsmottagningen var där och polisen som pratade om droger osv.

Jag skäms för att säga, du är kvar i mig

Renässansen kan ju bara ta och skickas någonstans.. Har pluggat i princip hela dagen och jag fattar fortfarande nada! Har prov i morgon och det kommer gå åt skogen men jag är lika glad för det :) Sängen ropar i alla fall på mig så jag ska väl lyda. Svej

Mauro och Pluras kök

Hej trött chey! Slappar i soffan och tittar på Mauro och Pluras kök, fina Håkan är gäst. Ska strax ta tag i mitt plugg! I fredags fyllde min kära syster år. 2011-11-11 ifall någon missade :p och igår hade vi släktkalas. Jag har massa foto på kameran som kommer in när jag har tid. Haaaj!

Gymnasiemässa

Tjingelingis! Heeeeeeeeeeeelt slut i benen.. Otränad? Mja! Har varit på gymnasiemässan idag tillsammans med mina andra kompanjoner i foto. Kul att titta på dem förvirrade 9orna men ändå så tycker är det sjukt synd om för gymnasievalet var inte det lättaste! Vi fick mingla runt och fota, Frida, Emelie, Clara och jag tog även en sväng bort till badhuset för lite godare fika ;) Slutade vid tre där och då blev det speed in i affärerna med Fridan. Fick köpt lite kuliga stufs som man behöver ibland. Nu ska jag sätta mig lite med historia sen blir det sängen och en film. Good life!

Man kan väl nästan säga att jag är som fast i gatukonst.

Har suttit med ett konstarbete nu ett tag och jag är fast.. Gatukonst är så COOLT!
The Little People Project http://little-people.blogspot.com/
Knitta Please - Magda Sayeg http://www.knittaplease.com/

Akay - Akayism.


Slappekväll!

Tjingeling! Trött som ett as och veta att mobilen vill ha PUK-koden är aningen jobbigt.. Eftersom jag inte har tillgång till den! Igår kväll trillade det in lite skojsigt folk i min lägenhet för pizzaätande och filmtittande. Emelie, Frida, Tilda, Max, David och Danne. - MYS.

Fika och Bowling

VAD LYSSNAR FOLK MED EGENTLIGEN????! OLLE HAMMAR SKULLE VINNA!!!!!! Shena vad arg jag är just nu.... Sitter och tittar på hans uppträdande från igår och jag fattar ingenting, han är otrolig! DÖ.
Mina updates är lite så där med jämna mellanrum. Det är lördag idag, så vad har vi då för dagar? I torsdags blev det en fika med kejpskillar och Frida på Robert's och igår var det slappedag hemma hos systern, senare på kvällen bowlade vi med tonår. Najsbajs!
Måste bara påpeka mina och Petters geek/veckodagssockar som gjorde sig så fina i dem superfula bowlingskorna!

Kalasbra med lov!

Dags för ett litet inlägg kanske..? Och för att minnas så tar jag en titt i kameran. I söndags var familjen på Fridolfs och åt mat, gott gott! På måndagskvällen blev det halloween-middags-mys typ, med dem "gamla". Supermysigt och massa kul! Sov över med Julia därefter, fick även lite foton på henne till skolarbetet. Tisdagkväll var det matmys hemma hos Tilda med tjejerna i klassen. Massa god mat, godis och roliga spel. Och slutligen idag. Det blev en runda på stan med lilla Anna och även en liten lunch på Sandy's. Ikväll var vi på frågesport i kyrkan. Jag måste säga att min lillkusin är heeeeeeelt galen och väldigt söt :)