Tillräckligt med bra

Tänkte vara en duktig tjej och börja dagen med en runda på berget. Väl där sa allt i kroppen stopp. Huvudet, ryggen, halsen. Tänk om man bara ta och bli riktigt kry snart! De blev därför bara en sväng runt några kvarter. Har nu slagit mig ner i soffan med täcket framför Katten. Jag älskar att barnsla mig. Vid 2tiden kommer Annis in till stan för lite lunch och senare beger Julia och jag oss till kyrkis för tacosätning med goa. Efter de åker vi till Oskarströmskyrka för att dansa på gudstjänst under earht hour. Detta kommer bli en bra dag!!

Blå dip dye



Jag säger då de.. Blå dip dye på Emelie och Clara kanske inte var de snyggaste men O så coolt. Jag kan ju inte säga att vi la ner särskilt mycket energi på de vilket gör nu att jag inte vågar mer än denna bild. De matchar min gladiatortröja i alla fall ;)


Round it goes

Jisses vad jag är morgonpigg idag! HOPPAR nästan runt till Hoffmaestro. Brillor ska på och jag känner på mig att de kommer bli en riktigt bra dag!
 


Färgat värre

Nu lever Clara bara livet.. Det är så skönt alltsammans. Efter skolan blev de en snabbissväng på stan med Emelie, Mia och Olivia. Emelie och jag har slått våra kloka(?) huvun ihop och i morgon går vi och köper en hårmascara. Snygga som tusan kommer vi bli ;) Nu ska jag slänga mig i sängen för att titta på Kalle Blomkvist, måla naglarna och ha temuggen i högsta hugg. Fint!


Godmorgon?!

Något flög i mig och jag fick för mig att göra ett godmorgoninlägg. Så.. Godmorgon! Kalasväder men med en gnutta huvudvärk som snart går upp rök! Ha en fin dag.

Superdag och promenix

Vilken bra dag! Ovanligt lite gick snett och strålande väder. Mitt sockerflan hörde av sig så de blev en promenad i skogen vilket var mycket skönt med härligt skitprat. När jag kom in sen såg jag min tidning ligga på bordet!!! Kvällen är räddad.




12.24

Kurerar mig med bloggläsning, Bon Iver och koppvis med te!


Plugg tjohej

Har historiaprov i morgon så jag har pluggat rumpan av mig hela dagen. Tog mig faktiskt boken och satte mig på baksidan. Lillemoren var självklart med på ett myshörn. Bossen tyckte jag skulle vara hemma och krya på mig en dag till så vad gör man inte... Tänker bara att pluggandet var varit förgäves.


Home - Edward Sharpe & The Magnetic Zeros





Suddade precis ett helt föredrag om hur mycket jag tycker om mitt konstiga rum.. Kände att de inte riktigt hörde hemma här. Gör det väldigt kortfattat: Ett rörigt och färgglatt rum till en glad tjej. Kör på grejen "ååh den här var ball den hänger/ställer vi här". De har verkligen blivit min grej i detta rummet. Kan säga för dom som inte vet så är de raka motsatsen till mitt andra rum. Vitt, blommigt, pluttinuttit. Jag är så hemma i stilarna! Och jag förstår din mycket väl om du tycker detta är asfult :)


Kalasbrallor

Eftersom att det mesta suger just nu så kan jag väl ändå få drömma mig bort.. Inte minst till sommaren och allt man har på sig! Just nu samlar jag kläder till min "vill ha lista" från Monki. Ska nog se till att jag får köpt ett par kalasbyxor. Dösnyggt

 

Men bara när du inte hör vågar jag säga så.






Gör allt! Precis allt för att bli frisk! Fast städa, fixa och dona kanske inte är de bästa men.. jag dricker te te te och te, vilar, tagit friskluft tillsammans med min kära kamera. Lite kel på studsmattan med mitt lilla hjärta också. Jag vill verkligen till Värnamo ikväll!! Erik Tilling, har konsert och jag vill inte missa. Bort med hosta, snuvig näsa, hes hals och huvudvärk!


Sjuk på en fredag

Hängig tjej hej. Hostar som en idiot och tappar rösten nu på kvällskvisten. Var hemma från skolan och missade vårt fika på konsten........ döda mig! Molly hade bakat cupcakes. Jaja. Ikväll har min kära syster och Andreas gjort mig sällskap i vårt tomma hus. Mamma och T är på hotell och bara har det bra. Fick mitt kära godis i alla fall som jag inte ätit på år och dar men att äta tills man får ont i magen är inte så himla listigt. Känner mig nu ganska liten och övergiven!


Jag lärde mig vad lurad betyder och hur ont det gör

Kämpar på med förkylningen, pluggar och kollar kläder. Har bestämt mig för kritvita Palladiumskor men ska det vara en militärmönstrad Urban outfitjacka eller en vanlig grön från gina? Hm...
  


Syggast i stan

Om man skulle ta tag i ett inlägg..?  Har inget minne av vad jag gjort mer än att jag blivit lite sjuk. Hostar som en annan... och hes är jag med. Kan väl nästan säga att jag får skylla mig själv när jag går i kalla jackor och tränar när jag väl är sjuk. Var på ett afropass i går eftermiddag och de gick som de gick men jag ger inte upp -ska följa med mina kära klasskompisar Kristin och Felicia till gymmet ikväll så jag får väl se om jag är skick för att gå till skolan i morgon.
Jag klickade precis in på Angelicas blogg och dog direkt... Hon har använt hårmascara! Tycker det är så grymtsnyggt men jag har inte känt att det varit någon ide på mitt korta, jämnlånga och blonda hår men sheenare så snyggt det var på Angelica! Hoppet är återfunnet och jag ska klippa bort minst en decimeter igen och bli platinablond. Kanske att jag köper mig en eller två mascaror. Så snyggt!!


Jaaaaaaaaaaag är lycklig!

Blev precis världens lyckligaste tjej. Jag citerar Tilda "HÅKAN SLÄPPER NYTT I ÅR"! Jag ler nu som ett barn på julafton med tårar i ögonen. Fina fina kärlek. Tilda och jag tar alla våra pengar och följer hans turné. Hoppas bara det inte dröjer för länge... hösten skulle vara heeeeeeeelt okej!


Bilden tog Molly när vi var i GBG.


Blandade känslor..

Hade mig en suverän eftermiddag/kväll igår. Svanskull, spökboll och även lite "cirkelfys". Vad gick inte upp mot en pizza hemma hos Tobajs efter. Trevligt jag och Frida borde luktat på bussen hem - hamburgare/vitlök blandat med svett, mmm! Idag fick de bli en sängdegare för mig.. hemsk hosta + att migränen börjar smyga fram.

Lite fredag, lite lördag, lite söndag, bra helg

 
 
 
 

Ett litet stänk av bilder från Hanna och Beccas födelsedagsfest. En mycket trevlig fredagkväll. Fick som sagt en plågsam besvikelse igår, men fick även se favoriten Bröllopsfotografen och bara hade det gott. Smile. Idag vart det lagom tidig uppstigning för att åka till kyrkan och sjunga upp med KNÄPP. Skönsång och gofika. Nu ligger jag och dör lite i sängen och tänkte vila upp mig framför Skärgårsdoktorn för att sedan ta bussen till åled och röra på påkarna.


Lördagkväll

Sitter som en döing på bussen hem från Tobbebobbe. En riktig besvikelse.. filmen Contagin sög! Nu längtar jag till sängen. Hej

När jag blir stor ska vi bo bland molnen

Mögdag och brist på ord.. Bloggar en annan dag.

G-rymt

Shollahopps! Vilken dag. Satt i solen i förmiddags och bara njöt med min lilla kise som sällskap. Som jag visade i förra inlägget så har jag också försökt mig på att baka. Dom som känner mig vet väl av egna erfarenheter att jag är kass på allt som har med att baka och laga mat att göra.. Väldigt tråkigt eftersom att de är så himla kul! Men idag så! Jag lyckades med mina schackrutor som även uppskattades här hemma. Ska fortsätta att vara lite duktig efter att ha varit ute och gått och även lite övningskörning så ska jag städa mitt rum. På med dunka dunka så ska de gå fiiint! :)  


Jag klarade det!!



Trala





En liten rad med bilder från i fredags. De blev en riktigt lyckad kväll med god mat och mysprat. Min kropp mådde konstigt nog inte mådde så himla bra efter.. Förmodligen matförgiftning eller något av en övergödning men de börjar ordna upp sig ;). Var hos Tobias på inflyttningsfest i Sennan igår. Kan ju säga att jag dog lite på Erik Saade när han dansade in på Melodifestivalen.. De chockar mig!! 
Idag har vi varit i kyrkan, firat morfar och nu degar jag och syster framför tv vilket känns ganska välförtjänt.

 


Hej hopp

Mot Fridamys för 17-års firande!


Come and pick me up

Oj hej och hå vad jag får dåligt samvete av att sitta här och glo.. Borde egentligen plugga denna fina eftermiddag/kväll men istället blev det en sväng på stan med Julia och nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska gå så att jag kan möta upp Emelie och dom andra tjejerna för att gå på en spelning inne på Morfar's.

Bomshackalack

De är helt fantilastiskt vad ledsen man kan bli på vissa. Inte minst på oförstående och själviska nötter! Men jag är lika glad för de? Kom hem från Sennan för tre kvart sen. Körövning och frågesport i kyrkan vilket gjorde susen på mig. Nu är de tid för sömn för i morgonbitti vankas de massage..

Silly Lover

Känner mig ganska så done med pluggandet. Hoppas på att hjärnan hänger med till provet bara.. Jag har inte ett skvatt mer att skriva. Blä


Plugg tjohej

Triddelutt. Pluggar natur tillsammans med min goda smoothie. Halmstadfil, bär, banan och havregryn - Jaaaam

Min fina



Lördag Söndag

Vilken helg! Igår var de hard work work i fotostudion. Hade min kära Julia framför kameran. Vi fikade en snabbis på Roberts innan det blev bussen till Åled för lite melodifestivalsmys hemma hos henne med familjen. Att vakna upp jämte min lilla gulli är så bra! Vi låg länge i sängen och tittade på Crazy, stupid, love. När jag kom hem var det plugg för hela slanten och nu har jag precis kommit in från en runda på Galgberget. De är den bästa terapin. Tänkte ladda upp lite bilder nu sen ska jag slänga mig i sängen och vänta på Wallander. Tjing 

  


Asså denna människa!

Markus Krunegårds nya fina - Askan är den bästa jorden


Fredag och riktigt matt

Triddelidu! Jag ligger äntligen i sängen efter en lam men solig skoldag, även en mycket trevlig vistelse på Roberts. Laddar inför fotografering i morgon. De lär ta på krafterna :)