Nyårsfirande osv

Nu vankas det nyårsfirande. Det blir middag och skoj hemma hos Julia med en drös vänner och eventuellt lite partaj inne i stan. Jag sitter just nu hemma hos min syster och om en halv timme åker jag till Anna för lite uppiffning och hoppa i blåsan. Sho

Bio och Verona

"Tuddelu Tina!". Kom hem för en stund sen. Har varit och tittat på The Stig Helmer story och ätit på Verona med mor, tommy, systrar + andreas och föräldrar. Mer än trevligt. Sofia har även slingat mitt hår i dag så nu är det nästan platinablont hehe. P.s. Är absolut inte redo för ett nytt år...

Helsingborg

Massa mys, massa skratt, massa galenskaper, massa snack, massa shopping, massa ont! Ni är absolut de jag behöver. Looove

Ska du hänga med maaaaaaaaej?

Mimjaau! hejsvej. Så galet skönt allting är. NP! Har i princip packat färdigt väskan för en tripp till Helsingborg med mina favoriter i morgon! Vi ska bo hela 7st galna tjejer i Rebeccas lilla Etta! Så mysigt. Massa shoppande på Väla och annat skoj har vi framför oss. Ska hinna med att titta på den senaste Irene Huss innan jag lägger mig med. Shiho!

F & S

Nu: Mot friskis för ett gympass och sedan fika och planering med tjejerna! I like

Kent'an bara säger det

Jag kan verka galen
Som hänger här med dig
Men bara att jag fått chansen
Betyder allt för mig
Du är klart speciell
Ja du är min modell
Det kan låta knasigt
Du kanske blir förskräckt
Jag kan verka galen
Men det känns perfekt

Kanske verkar det jätteknäppt
men ändå är det sant
Du strålar och du gnistrar
En slipad diamant
Du är klart speciell
Och du kör för fulla spjäll
Det kan låta knasigt
men jag föll direkt
Jag kan verka galen
Men det känns perfekt

Och det är svårt
Svårt att förstå
Allt rullar på
Så snabbt ändå
Och du bara gasar
Bromsar aldrig in
Du bara gasar

Ja, alltså, folk har sagt att jag fånar mig
En tokig, fix idé
Men jag tror, faktiskt, att det ordnar sig
Bara du är med
Du är klart speciell
Du är helt sensationell
Det kan låta knasigt
att du har sån effekt
Jag kan verka galen
Men det känns perfekt

Ja, det känns perfekt

Juldagen

Mjaha detta var lite bilder från juldagen. Clara blev lektanten för en stund. Hela familjen samlades hemma hos oss för julmat och julklappsspel. Jag fick mig en prenumeration på valfri tidning och packet i packetspelt fick jag två stencoola legon. Man kunde bygga tre olika sorters grävskopor och i det andra två olika helikoptar och en båt. Kul för en stund i alla fall.
Var ute och gick med mamma och Tommy i morse och nu ligger jag och gottar med under filten i min säng. Tittar på Ture Sventon och halv 5 är det Skönheten och Odjuret på Barnkanalen - Får inte missa!

GOD JUL

Jag är en helnöjd tjej som absolut inte kan klaga! Tomtebesöket var som alltid lika spännande. Hade min 5åriga rädda kusin fastknipen i knät och den andra lilla tösen hjälpte tomten att läsa. Lite avundsjuk blir man på alla dessa fina leksaker och annat man fick när man var liten men jag är som sagt helnöjd över det jag fått. Min efterlängtade HPI of Sweden mössa som sitter som en smäck, jag fick min mjukstart i samlandet på Pip-porslin = fyra helt underbartfina muggar, bättrade även på julkalenderssamlingen med Ture Sventon, en fototidning, pengar, nyckelring, pyjamas osv. Ska strax krypa ner i bädden och starta TS, lycka. I morgon kommer bonussystrarna med famlijer och då blir det julklappslekar och godmat. Tjing

24 december

Mot nästa kalas! Vaknade upp hos far min och tittade på sista avsnittet av julkalendern, så bra hehe :) Åt julmat tillsammans Fia, Andreas och farmor. Superfina julklappar och Kalle anka tittande. Nu är Jag och kära syster på väg till minikusinerna för tomtebesök!

Yippie kay yay

Så där kul dagen innan julafton men med littta ljus och julmusik i bakgrunden går det ann..


Puss

Ajajaj Clara, du får lära dig att logga ut från andras mobiler buse! Litet gästinlägg här från Fröse-Frasse :) puss pårej!


Träningstrött

Mhm, kom precis hem efter en timme på gymmet med Julia. Man ska inte klaga över den tröttheten kan jag säga, den är ljuvlig. Igår var jag på stan med Julia. Inhandlade dem sista julklapparna och sedan sov jag över hos henne. Mycket mycket mys . Vi somnade alla tre i Nathans säng. Nu har jag en en gång intagit soffan och ska faktiskt starta Alice i Underlandet. KALASMYS

Tjejen har läskigttråkigt...


tralala

....Mm ja, det är nog det enda rätta. Så nu har jag intagit soffan med en kopp te, tänkte sätta på en julig film men jag kan inte släppa ögonen från klapparna under granen hihiii

Jullov jaoo

Ja, jag är dum i huvudet mina kära tjejer.. Nu är det ändrat!
Då vart det jullov. Supermysig stämning i Bergman med snö och grejer men vad ska man göra nu? Sitta hemma och glo..?

Overdosing with you

Sjukt vad bra dag! Sovmorgon till halv 10 och satt bara och glodde fram till klockan 10 då det var samling i Bergman för att titta på sista interntvavsnittet - som vi skratta. Efter lunch gjorde vi färdigt våran stumfilm, skönt att bli klar! Och i eftermiddags blev det fika och shopping med Frida, Emelie och Tilda. Sheeena morsning vad kul vi hade. Jag köpte en present till mig från pappa och till den gjorde Tilda världens gulligaste rim på. "Här en mössa du får. En tvättbjörn har fått lida för att skydda ditt hår." och som om det inte var nog så slog hon till med kommentaren: "Tänk om dom var kompisar, släkt eller de kanske till och med var samma tvättbjörn". Go tjej?

Den som dör får se

Hejsvej! Galet vilken intensiv dag det var igår. Åkte på körövning i kyrkan vid 10, in till pappa, gå på stan och äta på Harrys, klä granen, huvudvärk, sova, till syster för att klägranen, fira mamma och äta middag. Mhm, det gjorde jag igår. Nu slänger jag mig i sängen för att titta på The polar express. Jag njuter av livet.

Tjoflöjt, ett skitfult inlägg med dåliga bilder hej, men asbra kväll


Sketans va bra!

Tjingeling! Lite bloggning såhär på kvällskvisten. Kom nyss hem från en väldigt bra kväll. Vi har varit på julkonsert där våra superduktiga vänner, Jacob, Ida, Frida, Anna och Kajsa trallade och spelade loss. Grymt! Efter det for vi "ungdomisar" till kyrkan där vi åt tacos och lekte för fullt. Vi var även en sväng hemma hos Tobey. Nu är jag helt slut och att ha morgondagen i tankarna gör mig bara ännu tröttare så det är bara att slummra in. Jag lägger helt enkelt in alla kamerabilder från kvällen i morgon istället .... ifall jag hinner.
Här har vi ännu en av dom väldigt många anledningarna till att ni väldigt sällan får se bilder på mig... jag kan inte heller hålla kameran still, men jag gjorde ett gott försök

Mmm.. soffmys faller mig ve...

Mmm.. soffmys faller mig verkligen i smaken en fredagkväll! Det blev inget wiispelande för oss utan vi tittade på The Holiday, det som hördes från oss var "åååh", "naaaaaaaaw", "hiihihiih". Det filmen är verkligen mysig.
Nu är jag i alla fall hemma och ska ta mig en lur för i morgon händer det mycket, jisses ja. Fast jag är faktiskt ganska mycket åt "åååh"-hållet så ska jag nog somna till A walk to remeber. Hih. Godnatt

You make it real..

Mihi ikväll blir det wii och mys med Anna, Julia och Rebecca efter en sugig vecka.

Jag förstår verkligen inte varför Clara Andersson alltid ska vara oseriös?

Superheta Emelie och Angelica
Sketas vilken snygg bild. Jag gillar Emelies stil
Den ni! Claror, Emelie och Frida
Fridan
Clara?

this charming man

Lyckan som uppstår när man hör favoriter på Radiohjälpen. Nu spelas This Charming Man med The Smiths och det pirrar tusen i magen så bra den är!
Idag har det varit en sjuktgalen dag. Jag har blivit så kallad faceraped så det stod härliga till men förhoppningsvis var det nog bara jag och mina kära klasskompisar som förstod. :p Jag är förövrigt överlycklig för när jag öppnade dörren till lägenheten ligger Bilar 2 mitt framför ögonen på mig. BRA KÖP pappa :)

Kärlekens alla färjor

Mmm vad Cloran gillar sovmornar! Så idag började 12.10 med våra tal på svenskan. Fysan vad nervös jag var men det gick galant! Nu ska jag strax kura ner mig i soffan och titta på The Holiday, så mysigt! Måste säga att tiden går så hemskt fort! Det är redan lucia i morgon :o Tar med mig kameran till skolan så får ni lite foto från luciatåget i skolan, bra jag vet.

All I'd want is you to be my sweet honey bee

Nej men hej! Två superkvällar har jag haft denna helgen. Spelmys och fika i kyrkan med gott folk och sedan översovning med fina Julia i fredags. Igår fick jag se luciatåg och senare på kvällen blev det kvällsmat på Roberts och filmmys med Anna. Fett! Just nu sitter jag i mitt iskalla vardagsrum och försöker konsentera mig men icke... Jag kikade preics in på Lisaplaces blogg där jag fick se dom snyggaste Iphoneskalen eveeeeeeeer! Jag blir så himla sugen på att skaffa Iphone bara för att få äga ett sånt här skal!

hej

Livet blev plötsligt lite jobbigare.. kunde lika väl varit nergrävd i jorden är min känslan för tillfället.

Ville bara sjunga men jag fick kämpa länge för min dröm

Shenis, glad tjej här! Vilken slappis och skön dag det har varit idag ska ni veta. Fast... jag klantade ju till det lite i morse. Jag tänkte helt fel på tiden så jag duschade, fönade håret och grejer på bara 25 minuter! Slå det. Det var ju trots allt sovmorgon till 11 så jag utnyttjade den till 100% ;) Tittade på film på konsten och sen var det foto. Torsdagar är goa dom. Ikväll har jag smällt i mig en hel del peppisar så det har nog en stor betydelse i mitt toppenhumör! Men nu ska jag städa städa mitt rum för i morgonnatt får jag finbesök av min kära Julia, HAPPYFACE. Shoflöjt

Glömde skriva att Tilda hade med MUFFINS till fotolektionen idag. Min klass är så myyyyyyysig!

All I want for christmas is youuuuuu, youuuuuuu baby

Sen sist....
Fysan vilken omständig dag. Har haft migrän så det var inget snack om att gå till skolan idag. Nu är jag i alla fall hos mam igen och här är det julstök som vanligt, lussekatter är bakade och risgrynsgröt till kvällsmat.

..när vi bara snöade bort..

Hejs / bloggkungen?? Det var ju ett bra tag sen sen sist.. jag kom precis hem från skolan. Huvudet spökar igen + lite annat skoj. Nu har jag bäddat ner mig i sängen och tittar på När karusellerna sover. Nynnar även högt på världens finaste låt, Nu kan du få mig så lätt <3