Ledighet

Mycket jag bloggar?! Nej.. Har inte riktigt lust nu när skolan precis kommit igång. Men, schemat är riktigt gött. Sovmorgon varje dag, slutar dock 17.40 på tisdagar hehe. Annars flyter livet på. Sörjer Julias resa bara.. Har umgåtts i princip hela tiden och i morgon åker hon och Ellen till Spanien. Är inte alls avis på dom... Men men, Jag har dragit på mig en liten förkylning och tur som jag har var vi lediga idag. så jag har bara degat i soffan, tagit mig runt på galgberget, badat i badkaret och fått i mig lite godsaker.


Diamonds


20.05

Inget blogghumör.. följ mig på instagram cjandersson

Med en gnutta glädje

IPhonen har gjort mig till en ny människa! Det blir ju inte alls att man tar upp datorn längre?! Men till ickebloggandet har jag faktiskt ingen ursäkt till.. Tänke slänga in lite bilder från övernattningen i Vessige. Fantastiskt härligt ställe!
 
 
 
 

Tåg?

Har precis fått i mig en brakfrukost med ägg och grejer. Och nu sitter jag i soffan och kollar lite på tågresor till Stockholm. Att det inte kan gå tåg efter 6 tillbaka till Halmstad?! Sick.. Vad gör man som 17-åring en natt i Stockholm? Ikväll åker vi ett gäng till Petters stuga för lite äventyr och trevligheter.

Blandade känslor

Strömmen gick som grädden på moset över frustrationen av att inte få svar på viktigt mejl. Strömlöst från 8 till 9. Är nog lite felskapt som fullkomligt brast över att Sommar med Ernst började bara några minutrar efter att stömmen gått. Och lite lagom till att jag missat det kom den tillbaka... Jajaja, jag fick läst(?!) lite i alla fall. Tack vare det fina vädret idag fick jag en liten gosstund med min lilla pyse och även en go promenad.

Kanske kanske kanske!!!


Like a HTC

 
 
 
 
Lite bilder från dagarna som gått. Kan också avslöja att det är en liten 4s på väg hem till mig hihi

Smått och gott

Nej men upp med hakan.. Blev lite munter nu när jag tittar på kläder. Jullan och jag har en shoppingtur till Gbg i tankarna efter nästa lön. Då borde det väl ändå vara okej att inhandla en vinterjacka? Eller i alla fall en höstjacka. Det finns en hel del snyggt på Zara i höst. Är lite såld på dem här nedan.

Frizon

Jag skojar inte om jag säger att jag har världens klump i halsen full av gråt. Jag vill så sjuktmycket till Frizon som börjar idag.. Men har ingen att åka dit med från Halmstad. Vill dit och träffa mina kära och bara leva det underbara festivallivet. Smärta

Vallarna

 
 
 

Ugglan och Campa i klaveret

Är i chock/depression helt woow.. Men det hör inte riktigt hit! Igår kväll var vi ett gott gäng ute på Tylösand och lyssnade på Magnus Uggla. Somnade hyffsat tidigt och uppe med tuppen då Jullan skulle till jobbet. Har suttit i soffan nu och tittat på Harry Potter. Pappa kommer hem i morgon så det kanske är time för lite städ och kanske göra kylen "normalfull". Nu finns det inte ens smör... Ikväll åker jag tillsammans med syster, bonussystrar, mamma och Tommy till Falkenberg för att gå på Vallarna vilket jag tror kommer bli riktigt trevligt :-)