You make beautiful things

Nu ni har gamlingarna i detta hushåll gått och köpt sig en bjässe till tv. De är nog fler än jag som är förvånade. Har även fått mig en hiiiiiiiiiiimla massa kanaler till mitt rum. Lite nostalgiskt sådär att titta på Kalle Blomkvist, med dansk text dessutom ;) På tal om inget, jag har spånat lite på den kommande sommaren. De blir en minst lika fin sommar som den förra. Ska förmodligen jobba hela sommaren med men kommer få tid för en fantastisk midsommarafton uppe i Torpa, en vecka på Hönökonferensen och en tripp till en festival. Gullbranna eller Frizon? Världens beslutsångest. Frizon dit mina älskade konfakompisar kommer åka till eller GF här i Halmstad där de fantastiska bandet Gungor ska spela? Lyssna själva, de går nog inte att missa.. http://www.youtube.com/watch?v=OR7VOKQ0xJY Men jag missar gärna inte chansen till vännerna. Gaaaaaaaaaah


Varje dag så skyfflar jag













Kärleken - vilken kraft, Herregud, Mirakel!







Tiddelidu. Jag dör av tråkigt och segt plugg.. Historia är inte min grej. Men tog mig lite tid åt att lägga in bilder men många blir det inte i detta inlägget. Rubriken fick bli några rader från Ranelids låt Mirakel som satt i våra huvun under veckan. Kan säga att vi hade mycket skratt kring detta.


Aaaaaaaaaaaamen

















Kyss mig

Nu ni, efter detta lilla inlägg kommer de första inlägget med bilder från Sälen - spontan applåd* som man brukar säga. Konstigt nog är jag faktiskt väldigt glad efter att ha fått avbryta lovet och gå till skolan. Hade en fet håla i 5h så vi tog en promenix in till stan. Jag och Emelisan köpte oss en varsin Vigo beautypåse. Inte värt det säger jag bara. De enda positiva är nog att dom smakade gott.. För dom fungerar inte. Jag fick ont i magen + att dom ser fruktansvärt äckliga ut. Kul att gå runt med ett oranget tuggummi i munnen. Jaja.. det är nog min lyckodag i dag i alla fall. Innan matten la jag mitt huvud på Emelies axel och snyftade lite "Jag saknar Tilda.." Tror ni inte min lilla Tilda står utanför klassrummet när lektionen är slut. Wiiiiiiihi! De andra som kan bevisa min lyckodag var att jag nämde till David tidigare idag att jag ville ha spagetti och köttfärssås. När jag kom hem säger mamma att det blir de till kvällsmat. Yeeeeeh. Vilket flyt :) Tiddeliduu!

Kärleken


Du är som jag

Heeeeeeeei! Jag är hemma och oskadd. Har haft en grym vecka i Sälen, de tackar vi för! Kan även säga att jag är evigt tacksam för de underbara vårväder som kommit till vår lilla stad. Jag tänkte lägga in bilder när det blir tid över eftersom att jag har skapligt med plugg och fotografering i veckan.


Hej från Sälen

Fina backar och trötta kroppar är livet. Har fått tillbaka min uppskattning av detta. De är så härligt! Vi bor 10 st i en stuga för 8, trångt men så mysigt. Jag har lagt mig i sängen en sväng för att samla krafter för kvällsmat och samling i storstugan. Måste meddela att jag fick min finfina önskelåt Naive med The Kooks uppspelad ut över Hundfjället. Lite lycklig blev jag :)

Pepp?

Jahaaaaaaaaaaja.. Väskorna är packade till max med kläder, pjäxor, vantar, underställ mm. Och jag är inte ett dugg taggad. Något är fel med mig! Det kommer väl när man väl ska upp klockan 5 och sedan hoppa in i bilarna. Jo men visst, jag klarade mig ur sista skoldagen och fredagens braiga var mitt besök hos J i eftermiddags. Nu är det läggdags för min del. Hoppas ni får ett kalaslov ni som pluggar för de ska jag försöka med.


Fina grejer, godnatt


15 februari

Det är ingen vanlig dag för det är galen killes födelsedag! Grattis igen min vän.

Kunde inte låta bli att lägga in denna korta och kassa videon för det var en så härlig kväll. Vännerna i sanddynorna på Tylösand för att lyssna på Håkan. David sa till mig "Det här är livet!".



Mög

Mmmhm... börjar oroa mig lite att detta tillstånd betyder förkylning.. Huvudvärk, illamående och halsont fick mig att stanna kvar i sängen idag. Det är inte de roligaste att bege sig mot Sälen om man redan är sjuk. Jag gör alltså de bästa av situationen - tabletter, te och mysiga filmer.

Alla .... dag

Alla hjärtans dag hörni.. Överskattat till 1000 skulle jag säga. Men ändå så firar jag det?! '
Tog lite snygga foton med Emelisan till alla hjärtans dagkort.. Men än hälften av bilderna säger att vi ser ganska sunkigt på denna dag eftersom att alla dessa fina par gör massa roligt. Jaja.. Jag har fick i alla fall en toppenavslutning på dagen. Åt på Capri och kollade på En gång i Phuket med de finaste jag har - tjejerna. Mysigt som bara den! Filmen rekommenderar jag verkligen. Jättekul och supermysig.



 


Ser ut som en annan fiskleveroljakalasgrej...

imag1090_1329162 (MMS)

Ser ut som en annan fiskleveroljakalasgrejtablett och känns som att svälja en köttbulle hel.. Men vad gör man inte?


Sommartänk

Måste säga att jag blir störd av att längta till sommaren! Borde antingen ligga i sängen och vila bort huvudvärken eller plugga till mitt prov.. men vad gör jag? Jo jag sitter och drömmer mig bort till sommaren genom att titta igenom mitt och Annas bloggarkiv. Jag skulle kunna döda för att få sommarlovet nu! Men döda blir så blodigt och jobbigt så.. Får se från den ljusa sidan och tänka att jag ska få åka skidor om en vecka. Mihi!
Dagen i korta drag: Försovning, kortkort engelska och historia, invidueltvalinfo, snicksnack med liten Johan, håååååååla, litta David och liiiiite matte. Helt okej! Mimjaao
 
Snyggaste jag sätt på länge


Lördagsmys och farväl

Mer än galetbra lördagkväll måste jag säga. Jättegod mat och massor med skratt och snicksnack. Puss till dem.
Tidigt upp till kyrkan och lite lunch på stan med Anousch, David och våra kära Päron idag. Nouchi åker till Australien på fredag och kommer tillbaka när jag börjar 3an?!? Inte klokt..

(Ellen är söt)

 
 


Kalasmys

Tjejen är fruktansvärt trött efter en varm och skön dusch och orkar därför inte ta tag i livet.... Ska åka till Ellenfjällen om en timme och mysa med de fina tjejerna! Kommer bli kaaaaaaaalas. Gårdagkvällen var inte heller helt fel :) Life's gooooooood


Länkar

Som paus från pluggandet gjode jag en liten uppfräschning i mitt länkfält. Har numera bara bloggar jag kollar dagligen och är i princip beroende av. Sjutton vad häftiga människor det finns.

I'm just a dreamer

Ska börja med att säga att jag är eeeevigt tacksam att mitt rum ligger på skuggsidan.. det är 32grader i köket just nu! Vi är lediga idag så de blev en mysfika på Roberts tillsammans med David och Frida efter dansuppvisningen. Tänk vad fnissig man kan bli bara av att vara trött! Så min lediga dag ska gå åt åt att plugga och träna men först blir det lunch i stan med Johän. Tjing

Lyssna och njuuuuuuuuut


DANS!

Tjingeling. Kom precis ur duschen.. Snart kommer lille David sen bär det av mot skolan igen. Vi ska titta på Slutproduktionen!


Heeeehe, glad?

Shenare shenare! Jag lever och är lycklig. Har nyss kommit ur duschen efter ett pass på Friskis med systeryster. Nu ska jag och pappa strax äta mat sen blir det pluggiduggi. Ni märker ju bara vilket humör jag är på.. konstiga ord!


Headache!!?

Tar mig nu en goding (imigran) och går och lägger mig, tjiiiiiiing!
Återkommer när jag kommit till verkligheten

 

weheartit


Bättre än igår

Göra något åt livet kanske? Hmmmm... Nej. Inte än. Ska till kyrkan om en timme för Sälenplanering mm.

Daniel Wellington, Mmm... så snyggt!

http://www.danielwellington.se/

G-rymt!

http://modemartin.se/
G-ryyyymt!
För att bota en kall kropp efter promenad och sunkigt humör är nog varm choklad det enda rätta.

Dance dance dance


When she was just a girl, she expected the world

Tröök och bös är känslan just nu! Men jag ska bara bita ihop för nu ska jag städa städa städa. Ikväll blir det sleepover med de finaste jag har! <3
Uråldrigt men oså fint

Du är det finaste jag vet, när allt annat här är falskt och fel



Lite skoj


Livets finaste

Inte nog med att man drömmer om fjärilar, blå hav och prinsar.. I morse vaknade jag i tårar. Jag hade träffat min hjälte Håkan. De kan jag säga var en dröm som heter duga!! Han är de finaste. Klarade dagen trots sorgen av att detta bara var dröm. Sitter på bussen hem och taggar till för en svinkall promenad med mum.