Die MF die

Heeej! Denna dagen har inte varit ett dugg samarbetsvillig med mig i dag! Stressade sönder i morse, glömde skåpsnycklen, klippte låset, gjorde bort mig.. de låter inte mycket men de blev för mycket för mig! he he.
Jag är trött som en bäver just nu! Ska ta tag i noboken och mitt stökiga rum, de behövs dammsugas!!

Slänger in våran låt Julia ;)



Drömmar..

GoodEftermidda! :) Skola skola skola.. de är faktiskt rätt roligt förutom alla prov, inlämningar och sån skit vi har nu!

Följde med Juttan hem efter skolan, gjorde tonfisksmackor och tittade på Beverly Hills 90210, hihi.
Sitter nu här på mitt rum, lyssnar på julmusik och drömmer mig bort. Längtar till snö och jul! De är ju trotts allt bara 3 månader kvar.. Om man kanske skulle ta fram vinterjackan snart också, de är ju väääldigt kallt på morgonen. Nej, den får nog vänta lite till..

Jag behöver te!

kär och galen.. tralalal..

Goddag gott folk! Dagen har varit ovanligt soft! Vi hade inställd no så då satt vi inne på bibblan, läste vääldigt udda böcker och gav varandra massage :p Har jätte härliga bilder på mobilen från de men jag hittar ju inte den sketna sladden.. :o Har precis målat naglarna och tittat på Idol. Sitter nu i fotöljen och lyssnar på Håkan Hellström! Han är fin han. Får rysningar när jag hör "En vän med en bil". Har så mycket minnen! :)

Måste bara säga att jag är världens fräckaste bästis! Bilden är Annas!







What's the point?

Hoj! Nu börjar mammas vecka så jag har bäddat nytt och städat i mitt rum! Ligger just nu i sängen under min rooosa filt och ska strax sätta på en film. Känner mig allmänt seg och besviken.

from bed



Söndagkväll

Myser med filten, äter äppelkaka,  tittar på Ensam mamma söker och smsar med bästis :)

Bio's jag måste se!


Trött som tusan

Heeeeej! Idag har jag varit i kyrkan och i Drängsered och ätit mat. Är hemma nu och de känns som en eftermiddag jag bara vill ligga i sängen, tycka synd om mig själv och lysssna på musik/titta på film. Why not liksom?


You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go
Your hair was long when we first met

Annanpyttipannan

Hejhopp! Idag kom faster Anita och Roger hit, åkte och hälsade på farmor sen tittade jag och Fia på Pirates of the Caribbean 3. Har planerat denna kvällen väldigt mycket, först Viktor sen Petter och Anton och detta lädde till att Anna kommer hit om en timma hehe ;) Jag har redan planerat att vi ska gå till HK och köpa godis/glass, hihiii

Bilden är Annas från igår



Tack för en toppen kväll tjejer! <3<3










Gipset är de lilla extra... eller inte

Hejhopp! Har inte tid att sitta här och babbla så länge för ikväll ska vi tjejer till Wild west och äta mat! De kommer bli hur mysigt som helst! Jag ser fram emot de som tusan :) Ska meddela att platta håret och sätta upp de med en hand va inte de lättaste men jag lyckades! Inte så lätt att klä upp sig heller när man har en stor klump blått på armen :o

'

Jag är medveten om att speglen inte är den renaste :P
Mina nya skor på bild med! :) Slänger in en bra låt också!


Älskade ängel...

Julia stannade hemma och jag träffade Anna på stan. Jag köpte nya skor! Från Monki. Har ju ingen kamera här så dom får komma in en annan dag.
Har precis kämpat på mig nagellack, de var inte det lättaste ska jag säga er! :o Men nu sitter jag och tittar på min älskade ängel Bert! Kl 8 blir de Idol sen sova :) Jag kan ju meddela att jag blir galen på gipset! Svillnaden har gått ner så de är alldeles för stort nu. Gaaaah



I need you!

Giiiiips

Hej på er! Idag har vi studiedag så jag har sovit hos Julia som just nu står i duschen. Vi ska in till stan lite senare :) Igår åkte jag och mamma in till ortopeden och där gipsade jag handen... skit kul! eller inte. Som tur är ska de bara vara på i 2 veckor men de är så himla kliit, varmt och de gör så fruktansvärt ont!


Otur

Hallå! Jag är klantigast av alla! På idrotten i dag som är första lektionen hade vi orientering. När jag var färdig skulle jag in och hämta ny karta så halkar jag och sätter mig på rumpan och tar i med handen. Jag skrattade då som bara den men efter ett tag gjorde det lagom ont! Gick till skolskötrskan och skickade mig till vårdcentralen och dom skickade mig till sjukhuset. Vi fick en akuttid och shit vad ont det gjorde när jag skulle lägga upp armen på bordet! Har sovit nu i 2h och har ont så jag bara vill spy! Som tur va var det bara en rigäl stukning så jag slipper gips och grejer.
I morgon har vi skolfoto så jag är lite lagom tjurig nu, jag vill ju så gärna vara med! Får se hur det blir.
Solsidan räddar mig nu från att ha tråkigt!

(jag har ingen kamera här så jag kan inte bjuda på några bilder denna veckan.)

I keep dancin' on my own..

Holabadola! Regn regn regn... blir man trött eller blir man trött? :o
Vanlig dag i skolan kan man väl säga. Bara att jag har varit gråtfärdig hela morgonen tills efter maten. Då kom det minsann! Haha vi har gjort hyllningstal och när Ellen läste upp sitt började jag gråta! Fick en kick av avundsjuka och trötthet.. Lite lustigt faktiskt. På engelska lektionen började våran grupp prata om hjärnceller och Frida lägger in kommentaren: Men hur många har man då? :o Hahah som vi knäckte oss allihopa! :) Kul att veta va? ;)

Klippte mig efter skolan idag. Jag gick mot strömmen och klippte hellugg! Inte många som tyckte det men testa måste man väl få göra :) Såg ut som en tant när jag kom ut där ifrån men nu har jag fått fixa till de och plattat de så jag får hoppas att de duger!

Grattis pappa!

Godmorgon! Pigg är väl inte vad man kan kalla att jag är idag! Kom hem halv 1 igår vilket inte är så sent men jag är lika trött för de! Går tittade vi på en himla massa filmklipp som man knäckte sig till totalt och en hög i soffan.. hmm!
Idag fyller pappsen år! Grattis! Ska kalasa hos honom i eftermiddag men nu ska jag packa och plugga. hejsvej

Petters place

Goväll! lyckades komma hem redan halv 1 idag! Och efter någon timme kom Sofia hem och då tittade vi på två filmer av Julia Roberts, super bra! Spelade också lite spel.
Ikväll drar jag mig mot Petters hem och träffar honom, Jakob och Anton där. Kommer bli kul :) hejhej <3

En fredag - lördag

Shena mittenbena! Hade fullt upp igår så de blev inget inlägg.. Jag var i alla fall till i hv-gården till loppiset som är idag. Så himla tråkigt att packa upp allt!! Men vid 8-9 tog jag initiativ att smsa Rebecca och Anna att följa med till tonår en sväng. Och de gjorde dom också så vi åkte dit. Vi lekte och åt pannkakor, :)
Så idag är det loppis. Lilla mamma tvingar mig att hjälpa till vare sig jag vill eller inte :P Så jag hoppas på att komma hem runt 2!! Ikväll ska jag bara vara hemma med min kära syster och titta på film!

...och ät va fan du vill!

Shohej! Kom hem från gymmet 1h sen, var där med Annisen! Sitter nu nyduschad, i mammas enorma munktröja och fyller öronen med Oskar Linnros. Gott!
Denna dagen har varit knasig! haha. De började med spöregn så jag fick åka med pappaPer till skolan. Första lektionen var utan lärare så vi satt i ett grupprum och gjorde manus till engelskafilmen. Efter den lektionen stötte jag på lilla Gustav som räckte fram en penna och bad mig att skriva på hans arm men AJ! så slänger jag pennan på golvet efter ha fått en regäl stöt i fingret. De roade honom i alla fall! Därefter no med no kungen Mattias. Han är riktigt härlig! So utan Björn blev debatt mellan Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt, så himla tråkigt! När man tittade sig runt om i klassrummet såg man nog ingen som tittade på skärmen.. hehe. Efter vi slutat åkte jag och Anna till Friskis och tränade. När vi satte och vänta på bussen hem sa jag: Åå när jag kommer hem skulle jag vilja ta en cornflakeskaka, men de känns så onödigt att träna om man ändå äter massa skit.
Anna: Mitt motto är: Träna mycket och ät va fan du vill! Haha som jag skrattade när hon sagt de! Du är för härlig Anna :)

Nu ska jag städa undan alla kläder som ligger på golvet sen i morse sen ska jag titta på Idol. Hej <3

I eftermiddags

Raggsockar, rosa filt, Madagaskar 2, sängen fullt med kuddar och en väldigt trött Clara. Yyyber mysigt :)

 


Eva och Adam

Halloj. Skolan började med matte och därefter b-språk sen var de slut.. Idrotten inställd och sista lektionen so var också inställd så vi fixade så att no'n också blev inställd Haha. Så idag kom jag hem kl 11! Har gjort cornflakeskakor och jag har precis tittat färdigt på Eva och Adam fyra födelsedagar och ett fiasko. Så himla bra den är! Om det bara kunde hända i verkligheten..  Jag älskar verkligen detta slutet!


We no speak Americano

Ohoj :) Sitter i fotöljen med kroppen diggandes till We no speak Americano. Så himla dålig den låten är alltså :P
Sofia har hjälp mig att fixa ny hotmail eftersom någon antagligen hackat sig in på min.. heter nu mera [email protected].
Idag har skolan varit väldigt rolig kan jag faktiskt påstå! Jag tycker om mina kompisar väldigt mycket :)

Nu ska jag städa undan skiten som ligger på golvet och gå ner och stoppa något i magen, hej hopp!

O'boy

Städat färdigt, har ätit ceasarsallad och tittar på Ullared. Nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp O'boy! Godnatt på er <3



Friskis ohaha

Heeeeeeeeej! Jag är trööött! Har varit med Ellen och tränat ett pass på Friskis. Det var jobbigt kan jag verkligen påstå, medeljympa.
Blev ingen redovisning för Ellinor, Frida och mig. Hann inte med så i morgon gäller det! De kommer nog gå bra :) Nej nu ska jag packa upp mina sketna grejer sen ska jag börja städa! Förlåt men de har jag faktiskt längtat efter hela veckan när jag varit hos pappa att få komma hem till mamma och städa rummet. Galet jag vet :) Hörs sen <3

Old times

Har tittat igenom hela bloggen sen början. Dom tiderna var härliga! Och den gamla bloggen ska vi inte tala om!
Tittar också igenom bilder på datan som ska ut och bli en tavla :) Ska nog ta och rensa lite bland mina bilder också!
Ikväll blir det Ensam mamma söker. Ska vi söka nästa år Sofie? ;)

Har ungefär 20-25 mappar med bilder :o


Igår

Hejhopp! Tack för igår Anna, Becca och Julia. Bowlingen var skit kul trots att jag var sämst! Tog en runda på Kulturnatten efter sen åkte vi hem - läggdags redan vid 12. Idag vaknade jag utan Julia i sängen så jag gick ner och då låg hon på soffan och hade haft jätte ont i magen, stackarn! Tittade vi på Kogänget sen bar det av till Friskis med Becca. Nu sitter jag i köket och har precis ätit.. Ska packa till mamma sen får jag faktiskt ta tag i redovisningen igen som är i morgon. hejhej <3


Carola och Uffe var redo för cykelfest!


B&B

Röd som en kräfta och mjuk som en babyrumpa är jag nu efter att ha legat i badkaret i en timme! Så nu är de bara att hoppa i kläderna för jag ska till Julia och ikväll blir det bowling med Anna och Rebecca på B & B! :D


Good song

Godmorgon, Jag har världens goaste säng!

Har ätit frulle och nu sitter jag här och låter jag musiken göra sitt. Ska strax börja platta håret och fixa men till vad vet jag inte. Ikväll ska jag leka med bästis Julia! :)


Härlig fredag

Gokväll gott folk! Blev en runda på stan efter skolan med Hanna, Julia och Anna och träffade Anton senare.. Anton, Julia och jag gick in på Hemmakväll för att hyra film till kvällen men hur bra gick de? Julia och jag behövde gå på toa båda två och trötta var vi så vi flummade på för fulla muggar! De blev ingen film så vi bestämde oss för att de får bli tv och spel. Jag duschat, bytt om och nu ligger jag och tittar på Ice age 3 som jag sätt tusen miljader ggr :o Den är svin bra! Och så äter jag ugnsbackade chips som är det godaste som finns! Om en timme bär det av hem till Julia med Anton. Ha en trevlig kväll, hejsan svejsan <3

Fia med knuff

Hejhej! Kom precis innanför dörren, har varit hos syster Sofia och ätit kvällsmat. Men nu sitter jag och tittar på Idol och ska strax börja fixa mig för natten.
Idag har vi varit på friskis och tränat på gymmet. Kändes riktigt skönt att träna eftersom jag inte gjort de på länge. :o Förresten i skolan idag spelade vi fia med knuff. Haha de spelat är hur kul som helst. Vi skrek, knuffade och skrattade för glatta livet.. Ville bara säga de :) Nu ska jag ta tag i mitt liv hejsvej

En tur i Halmstad

Shoflöjt! De är ju svin kul att va i skolan, hehe eller de är kul i alla fall :P Efter skolan blev de fikamys med Jakob, Petter och Anton på Espresso house. Och efter de gå i affärer med Anton. Jag provade skorna från DNA, där snackar vi snygga skor! As fina var dom!!! De är priset som dissar dom :/ jag är snål! Får se hur det blir med dom. Jag köpte i alla fall en "korv" (halsduk), en grå från Bik Bok :) Nu ska jag göra english sen blir det Kungarna av Tylösand. Vilket jag är vääldigt nyfiken på vad de är för udda program. :P Hörs i morgon PUSS! <3

Boots och kängor

Sitter här på golvet bakom burken och försöker hitta ett par snygga skor nu till hösten/vintern. Det är inte lätt kan jag säga! Jag slänger in några exempel.
Monki 400:-

Dinsko 499:- (Ridstövlar? dom är fina!)


DNA 1395:- (Antar att detta är de som kallas emo-skor? men jag tycker de är såååå snyggt!)


DNA 995:- (Då är väl detta pippiskor?)


DNA 1195:-


Nilson 1299:-


Dessa två sista paren är då mina drömskor! Har sätt så många med denna modellen och jag blir bara mer och mer kär! Nackdelen är att dom är rätt dyra och väldigt höga för min smak, eller jag kan väl bara erkänna att jag inte kan gå i högt :P Ska ta en sväng på stan i morgon och provarunt lite :)

 


..här kommer svaret på din fråga baby..

Shoflöjt! Trött och tradig efter en kul dag i skolan. Kände mig faktiskt på topp i dag!  Kul :) Nu ligger jag på sängen, sjunger med till Debut med Oskar Linnros och ska strax välja kläder till morgondagen så de blir gjort . Sen får jag faktiskt ta och läsa massa bloggar för det är jag värd! Hejsvej

Väskan fick hänga på axlen i dag!


Men jag lever

Hejhej! Jag blev som sagt mer förkyld nu efter helgen så jag fick vara hemma i dag. Sov halva dan så nu är jag upp vilad för en vecka i skolan så i morgon kommer jag.. Har precis ätit kvällsmat och tittat på Halv 8 hos mig och nu är det Ullared som gäller. Klockan 9 börjar A lot like love som är en så himla mysig film, den ska jag se! Godnatt

Denna scenen gillar jag skarpt :)


Återträff i Borensberg

Sicken toppen helg!

I fredags efter skolan åkte Hanna och jag upp till Borensberg till Emma. Jouline, Sofie, Felicia, Maria och Elise var också där. Vi gick på marknad, åt pizza, tittade på film och gick promenad längst Göta kanal. Tack för en underbar helg Emma och ni andra tjejer. Även om vi alla blev sjuka ;)

Bilder kommer in på fejjan så småning om. Dom gör sig bättre där..


 


Konfatröjan


Är de inte fint? Det tycker jag i alla fall!

Vincent, jag skrattar fortfarande åt ditt uttryck du fick när du skrev kommer med ett m! :)

Och Amandus, Marmeladben. Det glömmer jag aldrig!


 

 

 

 


En hälsning från sjuklingen

Hej och hå! Idag blev det ingen skola för min del.. är typ som en säck potatis! Mår skit! Halsen, huvudet, magen, hela kroppen gör ont. Och jag som ska till Borensberg i morgon! :o Jag måste verkligen bli bättre!

Dessa tjejerna kommer jag träffa :D


Stadsvandring är inte min grej...

Igår, var vi på stadsvandrig efter skolan. Julia, Anna, Frida, Becca, Björn och jag med några andra nissar. Vi gick runt stationen och skulle fylla i papper och fick veta lite om den nya busstationen. Det sög mer eller mindre så Björn sa: Nej jag måste gå hem nu.. Behövde inte ni också det tjejer? Jo det måste vi.. så Vi sa tack och hej, så gick dom vidare. Sen gick vi tjejer in till stan. Åt på donken och jag köpte en väska!