Tuff lust = tung luft

Som en hösäck i soffan.. Kom hem från jobbet för en timma sen och har inte orkat varken duscha eller äta än. Men förr eller senare blir det ett måste... kvällens planer leder mig hem till Eric med gott sällskap.

Midsommar på Strandliden

The end
 
 
 

Trotsar alla väder

Jag är ledig och tro det eller ej sitter jag i solstolen under en väldigt väldigt grå himmel. Det är faktiskt ganska mysigt här under filtarna.

Ett liv i skärgården

Kan meddela att jag förmodligen hittat ännu en av mina många drömmar här i livet. Denna kanske är den mest muntra jag haft hittills! Jag vill nog faktiskt gifta mig... men utan barn! Jag vill ha en villa i Göteborgs skärgård, ha båt och det hade inte varit fel om min man kunde segla.. Är helt tokig i seglarkläder! Mycket pengar och lyxiga kläder. Isabella Löwengrips liv är lite lockande. Men, jag har nog ändrat mig i morgon.

Midsommar på Strandliden

En liten del av del 2Charmigt!


Midsommar på Strandliden

Vi säger väl Del 1 då..


Romantiken och hela den biten
Vi är fulla för kärlekens skull

Slö som ett hö(?) Volleyboll, finnar, buskar, skämmigheter, Åke, dans, klockan blev sent, regn, regn och åter regn, eldkvarn, pommes och slutligen sängen. Kortfattad fredagkväll/natt. Sent blev det.. lite onödigt av mig eftersom det vankas bröllop i eftermiddag för min bonussyster. Men o så roligt det ska bli med bröllop! Fina kläder, god mat och förmodligen massa roligheter. Har utrustat mig med teleobjektiv så nu ska här shootas.  

Din namnsdag


YOLO

Jobba jobba leeeva. Ingen som helst lust att sätta mig framför datorn och blogga. Mycket bättre från mobilen(?!). Köpte easytone-skor igår som är perfect till jobbet och man kan väl säga att jag stormtrivs i dem. Träffade fin Anna efter jobbet idag för en fika och ikväll blev det en sväng med några härliga vänner till Alevallen där vi kastade lite frisbee. En oerhört underskattad aktivitet. Skrattade så det var näst intill nedgörning.. he

Söndag

Lever trots omständigheter. 90210 blev lördagsunderhållningen för min fina och mig. Och just nu ligger jag i lite smått matkoma. Har gräddat våfflor och kokt korv i drygt 5h och då kan jag säga att man inte går lindrigt därifrån på hungrig mage. I morgon tar vi tag i sommarjobben alla glada! Ska städa på Nattinatti i sommar.


Sjung om studentens lyckliga dag

Massor av härligt studentfirande i går! Ser otroligt mycket fram emot den dagen!! Det blev en soffhängare hos Rebecca med fina vänner efter allt ätande och firande. Jag ber lite så där om ursäkt för mitt fotokaos. Har inte riktigt hittat det ultimata sättet att lägga in dom på. Antingen skitstort, jättelitet eller så här huller om buller.. Tänkte göra ett nytt försök senare. Men jaja ni SER dom nu i alla fall.
Idag ligger jag i sängen lääääääänge. Laddar inför en eftermiddag/kväll/natt tillsammans med Jullan. Haaj


Kossa mu

I kissed you good bye at the airport.
I held you so close to me.
I said ’So here we are now and I can’t stop from crying Lilly’.
And you said ’Hey hey hoo, you know this is the way to go
You will forget about me when I’m on that plane.


En stund av sommartid

Lite för mycket fritid. Om någon timma drar det iväg på 50-årskalas i Skedala!

Landet

Njuter lite lätt så där av livet. Hemma på landet bland allt det gröna. Sitter visserligen inomhus men med Sunes sommar på tvn..!! I morgon tar vi sommarlov och det känns helt overkligt.

Cutiepies


KungligtDet blev några bilder igår. Jag har otroligt vackra och stiliga vänner! Bloggen gör bilderna såååå fantastiskt rättvisa(?!).
Idag försov jag mig pga all trötthet och flumm som fortfarande finns i mitt huvud. Tänkte lägga mig och sova en stund innan jag pluggar till mitt sista.


Därute doftar det av sommarns alla dofter


Home.

Gör som dom senaste kvällarna fast med lite skönare underlag. Jag lägger mig nu i SÄNGEN med smink, hälften av dagens outfit och smuts överallt. Jag är hemma från underbara Siesta. Har haft galekul, nya vänner och jag säger som Anna sa minst 20 000 gånger "Jag har aldrig haft en sådan rolig buss/tågresa!". Sängen ska bli skööööööööön! I morgon kommer det bilder bilder bilder