Juni, Juli från HTC

 
    
   
 
 

Like a boss

Min tanke med denna dagen var att jag skulle sitta inne i soffan, titta på film, ladda upp alla glömda bilder medans regnet öser ner på datan. Men icke.. Det blev fint väder. Fast.. Jag sitter bra här :-)

Hönökonferensen

 

Hönökonferensen

 
 

Hemklickad!


Skönheten är beställd i silver!!!


Svea


20.00

Ingen höjdare på att blogga just nu... har en hel hööög med Hönöbilder. Men icke. Jobbar och bor ensam i lägenheten. Jag känner mig lite vuxen. Får min lön på onsdag och det jag tänkt köpa först och främst är en Daniel Wellingtonklocka och en Ralph Lauren kepa som jag dreglat efter ett bra tag!

Fint skare va

Julia lämnade mig över en natt. Har haft fantastiskt kul så här långt! Massa mys all day och igår var vi ute på Tylösand och lyssnade på Hoffmaestro med många goda vänner. Ikväll blev jag som sagt ensamen så jag hänger i soffan och äntligen är det Sommar med Ernst, något jag längtat efter hela veckan!! Hehe

Med en tös

Har det bara fantastiskt bra med min bästa, Julia. Blev väckt igår och inringd av jobbet... Men med lite fruktmys m.m. hade vi roligt! Nu sitter jag i soffan och väntar på att Jullan ska stiga upp!! Hon är från och med igår min nya sambo. Pappa for till Armenien i morse!

Hönö

Är hemkommen från en FANTASTISK vecka på Hönökonferensen. Så mycket galenskaper, ätande, snyggingar och träningsverk. Älskar verkligen stället. Suckar faktiskt av att komma hem..

Gullbrannafestivalen

Hemma från Hönö nu och bättre sent än aldrig av en bomb från GF.
 

Hönökonferensen

I väntan på året första ungdomsmöte!

modemartin.se

Så fin!

Ett båtliv?

Oj oj oj, helt frälst i båtlivet. Har tittat på SOS Sällskapsresan 3 gånger denna veckan... Dessa fina kläder! Dessa fina båtar! Dessa fina landskap! Ja jag vill bli vuxen, tjäna massor av pengar, gifta mig, köpa hus, köpa båt och leva!!! Tur att Jullan sitter i samma båt. He he he. Drömmer om en midsommarafton i Skärgården. 
 

Nu är det dax att träffa Jullebulle!


Dör


Längtar sönder

Kan knappt bärga mig! Sitter och gungar till Soulit och bara längtar längtar och längtar till Hönökonferensen!! Kan väl nästan säga att det i princip alltid varit höjdpunkten med året i mitt liv. Häftiga människor, massa bra musik, massa glassätande, sola, bada, fina skärgård, möten/gudstjänster, GUD. För att inte vara nog så åker vi en sväng till GF på fredag och kollar på några grymma!

Lite nostalgi

Har krupit ner under mysigt täcke och startade precis Eva och Adam´serien. Fy vad jag ryser! 
 

That's what's up

Vilket väder! Nu är livet som bääääst. Eller? Sitter och fixar mig lite smått till Lars Winnerbäcks ljuva stämma. Det blir en sväng med Annaoch Frida ikväll.