Hamilton

Att komma till rätta i min säng ute hos mamma är bara ren lycka. Förra inlägget var en liten hälsning från Fridamys. Jag och Emelie fick bli hennes motiv i solskenet. Jag kom för övrigt nyss hem från Hamiltonbion. En spontangrej med Tilda, Frida och Emelie. Mikael är galet med snygg.

Puss


Fantastisk helg tillsammans med SVF

Vilken helg! Fullt ös medvetslös kan man väl säga. Människora, musiken, andakten, lekarna, maten - Allt har varit kalasbra. De är alltid lika sorgligt att ta slut på sånt. I går, söndag, när de satt sig i sina bilar och åkt kände vi hur all energi tagit slut. Det visar en av bilderna här ovan, satt som döingar i kyrksalen då vi egentligen skulle börja öva till eftermiddagens gudstjänst i Immanuelkyrkan. Kan nog faktiskt erkänna att vi alla någongång under predikan nickade till.
Somnade klockan 8 igårkväll som en stock och redo för matteprovet idag var jag kanske inte. Men men.. nu känns livet ganska fint. Att starta veckan med helgen i tankarna är bara bra.

Packilacki

Jäss sörr, Här skulle behövas en rejäl omgång av städ.. Håller på att packa väskan för en ungdomshelg i kyrkis tillsammans med elever från en bibelskola i Jönköping. Kommer förhoppningsvis bli kalaskul men att packa väskan är inge kul.. Är inte världsbäst på att välja ut tre uppsättningar bara så där! Ska städa rummet och lära mig några glosor innan jag lägger mig med. Baaaaaaaaaaaaah

Typ dör


Nu äre fest. Avatar och mosad banan med ru...

imag1059_1327346 (MMS)

Nu äre fest. Avatar och mosad banan med russin!


Lilla Salem

Truuddiludidu! F1:or uppskattar inte alltid 3,5 timmars håla. Den inställda svenskalektionen var boven tråkigt nog.. Har nu bosatt mig hemma hos pappsen och rummet är städat in i minsta detalg, fint! Inget nödvändigt att skriva mer än att jag blir galen.

Hehe lite observera här va, Jag dör av kärlek varje gång jag tittat på detta! Salem al Fakir är bland det finsaste som finns. Det gick tyvärr inte att "bädda in" klippen men jag hoppas verkligen ni tar er besväret att klicka in. Ni kommer inte ångra er ;)
http://svtplay.se/t/104018/p3_guld_2012
00:41:15

Strömlöst! Igen...

Shenixen! Bara för att min lördagkväll skulle bli ännu roligare gick strömen från halv 8 till klockan 1 idag. Yam! Gick därför och la mig klockan 10, kände liksom inte en enda anledning till att vara vaken?! Missade ju därför P3 guldgalan, döda mig var känslan!
Var i kyrkan och övade med kören idag, efter det har jag degat med syster. Vi spelade Wii tillsammans med Tobbe och en festlig måltid på det! Nu är det Wallander och sängen som gäller, Najsbajs
Snöoväder på Hagen = Strömlöst = Skittråkigt

Tårar från en clown

Planerna för denna eftermiddag sprack ganska hårt. Vi skulle in till skolan för att foto i studion...... men icke! Snön är bra jobbig ibland. Det blir en skön hemmakväll med mammsen och Tompan. Tagga P3 Guld!!!

Kalasbild med världens bästa webbcamera


Duktig och lycklig tjej säger hej

Maj gadd du! Något har flugit i mig, jag tycker det är kul att träna. Har gjort något i princip varje dag nu för att Jag inte kan sitta still. Känner mig som en duktig tjej :) jag har precis varit på zumba och bara känner att livet är gott. Pluggandet för den här veckan är slut och de vankas mys i morgonkväll!

Tonight - Lykke Li

dry my eyes so i won't show
i know you're right behind me
and don't you let me go, let me go tonight
dry my eyes so i won't show
i know you're right behind me
and don't you let me go, let me go tonight
En rad från Lykke Lis finaste och en bild från en av dagens lektioner. Det var lite dagisverksamhet i klassen idag - en ny tjej som ska börja samt tre prova påtjejer! Trevlans. Friskiliskis med Rebecca och Julianan i eftermiddags med! Nu ska naglarna målas jag och ska titta på tv, Chao!

Sång på fotolektionen???


Fina grejer!

imag1027_1326723 (MMS)

Fina grejer!


Mimjao

Lyckan som uppstår när man får veta att de blir sovmorgon är obeskrivlig, Mimjao på de Frida! ;)
Har spenderat en hel del i kyrkan idag som alla andra söndagar. Gudstjänst, körövning, pizzaätande och städning efter renovering. Kom hem till en god middag tillsammans med far och bonusfamiljen och även lite handbollstittande vilket jag tröttnar väldigt snabbt på! Nu har huvudvärken och mitt hemska magont tagit över mitt liv så..- ska jag gå och borsta gaddarna för att sedan knarka blettisar och sova!

När Clara är som gladast!

Har skrattat för ett x antal dagar..!
(Lägg märke till Davids kunglighet i bakgrunden.)

Forever alone

Trött tjej har nu plågat sig igenom When a stranger calls.. De ni! Ska hoppa in i duschen för ikväll blir det cafémys med fina.

Ligger ÄNTLIGEN i min säng och lagt ner pl...

imag1022_1326313 (MMS)

Ligger ÄNTLIGEN i min säng och lagt ner pluggandet för idag.. Kan ju säga att den som påstod att livet var lätt kan ju bara gå och fjärta! :)


Skuldkänslor?

Tjing tjing! Att äta godis efter hård träning på f&s ger inga bra vibbar.. Det fick bli en långrunda i mörker och snö för min del. Jag är ganska slut nu i alla fall :) I morgon börjar skolan jao!

Lite halvkul sådär

Idag fick lilla pärlan följa med på promenaden. Inget vidare väder att fota i men men.. Jag vet att det är oerhört oproffsigt att lägga in oredigerade bilder men jag orkar inte!

Grötfesten

Efter grötfesten blev det mysepys hemma hos Petter - Den första Apornas Planet är det sämsta jag sätt!

AnnaPanna

Gårdagen var väldigt hektiskt måste jag säga! Var i kyrkan i princip hela dagen.. Gudstjänst klockan 10, körövning, grötfestövande och mublerande. Hade sen en timme på mig att bli fördig för kvällen. Vi firade Annapannas 17år-dag. Grattis igen Anna och tack mina goa vänner!
Ska strax få i mig lite spagetti och köttfärssås sen blir det ut en runda innan vi ska till Kyrkis och öva och sen är det grötfest! Fett

Eldkvarn på Cirkus

Tittade precis på Eldkvarn när dom spelade på Cirkus. GRYMT, SJUKLIGT, helt UNDERBART bra! Gästartisterna var ju bara pricken över i:t. Inte minst Kärleken själv. Kunde inte låta bli att börja gråta när han kom upp på scen. Håkan är hjälten. Kan bara säga att Eldkvarn är kungligt. JAG GRÅTER!
http://svtplay.se/v/2667374/eldkvarn_pa_cirkus/eldkvarn_pa_cirkus

Hadelittan hadde ladde la...

Sitter och redigerar skolarbete med Rasmus på luffen i bakgrunden. Väntar på att mamma ska komma hem så jag får ut och gå!! Klockan 5 ska vi till kyrkis för att öva lite skoj till lördag och ikväll blir det en fika med David. Bra skit.

Tittade lite i arkivet på datorn. Sommaren 2011 var kalas!

Skolavslutningen. Vara brun. Midsommarafton. Hönö. Frizon. Äta på uteserveringar. Träffa nya vänner. Tjejkvällar. Tänk att man ska få uppleva det där i sommar igen (bortsätt från skolavslutningen).
Jag kommer bli brun, midsommarafton kommer firas i östergötland, vi ska till Hönö och vi SKA till Frizon, vi kommer äta på uteserveringar, vi kommer träffa nya vänner och ha massor med tjejkvällar. Jag dör av längtan!

Hemmamys

Shena vad det snygga mms-inlägget (de senaste) var! Eller?
I förmiddags blev det en liten powerwalk tillsammans med Frida i den härliga Emilstormen! Sen var det bara att lata sig. Ikväll blir den ännu en hemmakväll för mig. Det blir något av en snyftarkväll skulle jag tro. Vi får se
Pink ladies!!

Rysningar!!! The holiday är numera favoriten

imag1004_1325621 (MMS)

Rysningar!!! The holiday är numera favoriten


Med favoriten!

Tidig uppstigning för Clara och Julia.. Vi tog ett bra tag på gymmet! Åt sen på Sandys och resten av eftermiddagen har vi degat i soffan och tittat på film. Ikväll blir jag hemma hos pap, skönt!

Efter att ha legat i s...

Efter att ha legat i soffan hela dagen blir det en promenix i mörkret med mamma!

Titanic

Dagen till ära hoppade jag i finpyjamasen (som alla andra dagar) och ska starta Titanic. Det är ju trots allt 100 år sedan i år. Gillar filmen skarpt! Nu ska jag mysa hej

Då vet du att jag drömmer, jag drömmer dig hit

Vilken bra nyårsafton det blev! Det var som sagt middag hemma hos Julia med ett riktigt bra gäng. Supergod mat och härliga skratt. Åkte mot Söndrum hem till Calle. Raketer, kramar och löften! Får se hur detta ska gå. Hade riktigt kul resten av natten. Idag är man kanske inte fullt lika pigg.. Har legat i soffan i princip hela dagen och varit och myst med småkusiner.
Ingen bild på mig från kvällen som vanligt.. bara en bild sen fredags?