ES11 e/f1

-dog du? -tyvärr ja, men jag överlevde! *puuuh* Världens bästa citat från Ice Age 3. Jag ligger numera i sängen och tittar på filmen med en proppfull mage. Vi hade vår första naturvetenskapslektion i dag och jag säger bara en sak ALLA ÄLSKAR LENNART! Världens goaste lärare. Efter skolan drog vi, från klassen, till Roberts för lite fika. Dessa tre åren kommer bli så lovely! Tjejerna är så himla goa. I morgon har vi sovmorgon till 11 så jag är glad. Jag lägger in lite småbilder i morgon för har ingen dator för tillfället. XO

För jag är lycklig, ja jag är lycklig.

Yo mackaflo! Vilken dag! Två sOfta lektioner och yberbra klasskompanjoner. Trots allt hemsk regn sitter jag nu på mitt rum och blev precis av med min läxa och pga regnet blir det inget ut och gå så sängen LOCKAR något så ofantligt, om inte minst Bröllopsfotografen. Peace & Love

Fifflade med det analoga

Tilda, jag smäääääääääääälter!

HAPPY FACE! Jag klickade precis hem världens finaste tröja! :D

Augusti i Helvetet

Vilken underbar dag! Eller?? Inte fullt ut i alla fall.. Att komma ner i köket på morgonen och bli mött av två små sötungar är ett stort stort plus! Men vädret?? Jag hade tagit på mig träningskläderna och börjat gå då det mullrar till och sen kommer ÖSregnet.. Då var det bara att springa hem igen och ställa sig direkt i duschen. Jaja, nu sitter jag och avnjuter en mosad banan och lite ananas och ska strax fixa morgondagens outfit sen hoppar jag i säng och tittar på en bra film!

Nej, vi var luft, luft och inget mera!

Vart tog min sovmorgon vägen? Jag vaknade vid 8a av allt dåååån! Om man ska bli hörd i mitt rum när det regnar och åskar måste man tala VÄLDIGT högt.. Jag kunde nämligen inte somna om efter det...
Igår kom vi från skolan redan klockan tio. Gick hem och sov sen blev det lunch på staden med fina Frida, blev även lite shopping på det. På kvällen var vi på tonår hemma hos Anne och Calle från Immanuelkyrkan. Afrikatema och krokodiljakt med paddling och krypskytte. Det varma vädret och den afrikanska maten gjorde det kalas och jag tycker även om mina vänner skarpt!
Snart kommer dem små systerbarnen som ska sova över inatt.. Kommer bli mycket gos och mys.

för jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid..

Tänk vad tråkigt det kan vara att packa.... Fyller hela pärlan med skit och jag känner mig så himla nere! Men vad kan göra en gladare om inte världens finaste? HÅKAN! Jag skuttar nästan runt i rummet, i alla fall i huvudet!
Idag hade vi diagnos i matte..... GAH! Inte vår grej alltså. Men men, vi fick i alla fall en varsin negerboll efter, Yammi :p I morgon börjar vi redan klockan tio över åtta men slutar vid 11 så det går ingen nöd på oss :)Fredagkvällens underhållning kommer bli najs

Modelljakten

Jag och Frida är inga riktiga fan.. Andreas Wijk och Kenza sitter just nu i Gallerian och letar modeller till Modelljakten, och vad gör vi? Jo vi ligger i våra sängar, skriver på fb och bara är världens segaste + att Frida är sjuk. Vad är vi för några????

vi som skrattade nyss..

Uppdatering?! Skälet till denna lilla paus är att jag hade tanken på att göra ett inlägg med lite bilder från kräftskivan men så klart har jag glömt kameran någonstans, förmodligen hos mamma för jag hittar inte den. Jag har därför inte haft lust att lägga in något men bloggen blir ju ganska jättetradig om det inte kommer in något nytt.. Det som hänt har väl inte varit jätteintressant. Jag har varit i skolan, shoppat tränat och tittat på första säsongen av The Hills och ska PRECIS börja på säsong två. Jag är heeeeeeeelt galet beroende! Så därför kan jag inte skriva mer, faaaaaast jag slänger in en gammal men yberfin låt av Melissa Horn.




Innan jag kände dig.. - Melissa Horn

Mysigt mysigt med tjejerna igår. Satt och fnissade åt Ice Age 3 :) Nu bär det strax av till Sennan för ikväll blir det kräftskiva hos systern och Andreas.

everything broken, but you were there

Sitter och gottar mig i fotöljen, i en nyköpt kofta, mumsig havregrynsgröt och med Gungor som örongodis. Jag har även ett grått Halmstad i ryggen... Om en timme befinner sig ett gäng fina tjejer i mitt vardagsrum för lite fredagsmys, gooodigood. Efter att slutat tidigt i skolan idag blev det fika med min goa bästis Julia och lite shoppingrunda som ledde till larveri inne på Monki. Livet är naaaaaaaaaajs just nu :)

19.39

Jaha då.. andra dagen i skolan och jag är nöjd så här långt. Någon gång i veckan framöver kommer vi få delas in i våra inriktningar, foto, film och musik. Jag tror jag kommer få en toppen klass med massa goa tjejer och kanske någon enstaka kille. Jag har precis kommit ur duschen efter en runda på Galgberget och ska strax fixa inför i morgon sen blir det hopp i säng för att titta på gulliga Rango. I morgon är det fredagsmys :)

Lite shopping och chokladbollar

Jättefin begravning för Mormor igår förresten.. Vi vet att hon har det bra nu!
Idag var det sista sovmorgonen innan skolstarten. Jag är inte alls taggad trots att det är dem tre sista året kvar vilket betyder ettan på gymnasiet. Foto är det som gäller för mig och Sture är faktiskt en bra skola. Får hoppas på det bästa. Anna och Jag, två sjuklingar, sprang en runda på stan och fick en varsin sjal/halsduk med oss hem. Vi var också väldigt nära på att köpa en varsin svart "filthatt" typ, från Monki. Skitsnyggt nu till hösten! En annan dag! :)
Nu ska jag göra mig lite chokladbollar sen blir det tidig läggdags. Heeeeej

Frizon, Torp, Mitt ute bland fälten

Asbra dagar på Frizon. Allt kan verkligen hända! Man kan till och med få sin husvagn ivägrullad mitt i natten.. he. Fysjutton vad kul vi har haft. Nya vänner och gos med konfisar.

Yeaaah! Ebbor, Kristen cup, överraskningar på kameran, frullen på filten, dans, musik, two birds, älsklingar, glass, kramar, snyggingar, tomtar och gulliga lappar. Det var nog den bästa förklaringen jag kunde få fram, FRIZON är KÄRLEK.

Så där ja....

Så där ja, packningen är komplett. Men någon bild på väskan blir det inte utan så här såg sängen ut innan allt åkte ner!! Nu - hopp i säng med lite poppisar och LasseMaja på tv. Väckarklockan står på 04.30......

The Tall Ships Races

Dags för lite bloggande kanske?? Jag har haft fullrulle hela helgen kan jag meddela. The tall ships races ägde rum i Halmstad från fredag till måndag som kanske många var medvetna om.. Jag och Julia jobbade dagarna på Hotell NattiNatti från halv åtta till tre på dagarna och på kvällarna var det massa skoj med konserter och annat nere i hamnen. Jag har därför varit helt slut och inte orkat starta dumburken någon gång. Vi tittade på bland annat Timbuktu och September som var helt sjukt bra! Massa svett och maaaaaassa halsont efter det dära, men kul som tusan hade vi. Fick en braig avslutning på kämpiga dagar nämligen att jag fick träffa min väldigt efterlängtade vän igår kväll. Nu har jag nääääästan precis packat färdigt min röda pärla inför lite grymma dagar på festival - Frizon. Tåget går 06.30 i morgon och jag är så taggad! För att inte bryta min lilla tradition med att lägga in bild på min fyllda väska så ska jag faktiskt ta och göra det i nästa inlägg för nu kommer två dåliga bilder från helgen. Jag fick faktiskt en bild på Erik Amarillo med men det blänkte så i glasögonen hans så det är inte lönt att visa. Kanske en annan gång..
Ciaao!

Favoriterna hemma hos Hanna

Bilderna är tagna igår från en superlyckad tjejkväll som ägde rum hos Hanna! God mat på balkong med favoriterna i sommarvärmen, massa ljus och galet mycket skratt. Jag älskar det!
Låg på Tylösand i går med Julia och Becca innan kvällen och sedan översovning för min del hos Julia. I dag solade vi en kortkort stund och fram mot eftermiddagen åkte jag till Tjuvahålan med Fia och Andreas. Nu ska jag sätta igång en mysig film och i morgin blir det flitigt med jobb! Shaaaaarå