Medeljympa

Shohej! Idag var de studiedag så jag sov till klockan 12 då jag fick panik av att halva dan redan varit. Tog tag i passet Ellen och jag ska ha på idrotten i morgon och gjorde nästan färdigt uppsatsen om Marc Chagall. Vid 5 åkte jag till Ellen för att fixa med passet. Och när jag kom hem gjorde jag hela passet hemma för mig själv. Haha jag har väl nästan gjort passet hela dagen :P Så en go dusch skulle inte sitta fel när jag är färdig med packningen. Adjö

Godnatt

Så där ja, som klippt och skuret för en trött Clara!


Och Du, Du Är Mitt UPPE I Livet

Goddag. Hur ska jag formulera denna dagen då? Jag kan börja med att säga att vi hade prov om andra världskriget, lite luciaövning och tittande på Pojken i randig pyjamas. Självklart gjorde vi ju mer än detta men de är inget intressant. Efter skolan åkte jag och Pellen med Hanna hem för att ladda inför jympapasset, hehe. Så ja, vi var på det och man blir ju mer eller mindre slutkörd efter ett pass! När jag kom hem tittade på Ensam mamma söker, jag hann nämligen inte igår. Usch vad arg jag blir på dom! Det blev inte som jag vill överhuvudtaget..
Mamma och Syster hade varit på Ge-kås idag utan att säga till mig. Tjurig blev jag men när mamma berättade att hon köpt saker till mig kunde jag inte mer än att le. Jag fick vantar, halsduk och en flis. Härligt!
Nu har rastlösa jag precis retuscherat en super gammal. Rastlös är jag kanske inte men det är så skönt att säga så. Jag har ju egentligen mycket plugg att ta tag i men vad har man då studiedagar till om inte plugga? Det är vad vi har i morgon så då ska jag plugga så det ryker! Nej som sagt var.. Duschen lockar otroligt mycket just nu sen får jag nog ta och poppa lite popcorn och krypa ner under täcket med en film. Hej
OBS: Jag ser mer eller mindre efterbliven ut på bilden men jag gjorde de bara för skoj sskull!

The Big Question

Hejsvej! I morse va vi på öppethus. Nu har jag myror i hela huvudet känns det som.. Jag har ju inte lite broschyrer och lappar. Och det lutar mot Medie, beteendevetenskap eller vård och omsorg. Nu håller jag på att fixa mig för om någon timma ska jag till Fridis sen bär det av till Maxi. Kraaam


Can't Stop Moving

Var på tonår ikväll som sagt. Jag glömde ta kort på mästerverket men det blev en hundkoja som hela Sverige skulle fått plats i. Jag skojar inte, den blev hur stor som helst! Jag måste säga att jag avgudar er boysen :) I morgon ska jag på öppethus på Sture och Sannarp så får se vad jag hittar. Men nu ska jag nana kudden för morgon dagen kommer bli låååång! puss och hej

Sholilu

Goddagens. För att göra er lite förvånade så ska jag säga att jag är väldigt glad i dag. Jag har väl kanske inget speciell anledning men de är ju trotts allt helg! Har suttit med son nu i någon timma tills jag fick halsbränna och gick och satte mig här. Ikväll ska jag till tonår och snickra.. kuligt att träffa pågarna som jag inte träffat på länge, eller ah en vecka sen. :)

Härlig Dag -.- Godnatt

Nu:

Man Måste Dö Några Gånger Innan Man Kan Leva

man måste genom skam
man måste genom drömmar
man måste dö några gånger innan man kan leva


Dom Kommer Kliva På Dig Igen

Folk som vill få oss irriterade lyckas verkligen! Alla lägger in varenda liten händelse på Facebook för att antagligen få uppmärksamhet och att alla ska undra.. Finns det något annat ställe som saker sprids på fortare än där? Förlåt jag bara gnäller, men jag blir störd i huvudet!

Men för att jag skulle få upp humöret efter skolan ställde jag mig i köket och gjorde en satts med chokladbollar. Hur mumsigt som helst och det är bästa sättet att skapa ork till att plugga så det blev lite gjort på andra världskriget i alla fall. Nu tänkte jag faktiskt städa till grunden på mitt rum för det var en hel vecka sen nu, usch då! Jag satte precis upp min adventsstjärna i fönstret också. Så nu är det julkänsla!

Ööööh?!

Jag kortfattar situationen efter en tradig dag. Målar naglarna korallrosa, äter julens första lussekatt, spränger huvudet med min älskling Håkan och är allmänt irriterad.


Lördag - Söndag

Kvällen/natten igår va skit kul! Vi var först på gården alla tjejer och träffade Max och co. Gick upp till Max efter de och var där en bra tid av kvällen och jag sov hos Rebecca efter. Nu sitter jag i sängen som en ner drogad apa, är så himla trött! Men nu ska jag packa och plugga ..

Hela Livet Var Ett Disko

Färdig sovd, duschad, och fixad. Ikväll åker tjejerna och jag till gården i Oskarstöm som vi inte varit på på evigheter! :)

Bio Och Snömys

Godmorgon! Igår va jag med Fridis och Ellinor, de blev lite shopping och bio. Himlen är oskyldigt blå tittade vi på, och Bill Skarsgård är hur söt som helst och filmen va bra! Jag åkte hem till Petter i Oskarström senare på kvällen där Julia, Jakob och Anton var också. Vi åkte pulka som var otroligt kul och så sov vi där. Nu är jag hemma och är skit trött så jag ska nog krypa ner i sängen och titta på film. Idag blir det nog bara att sova och plugga..
Det fick bli en bild på mig och Ellinor från Fridas logg


Google Maps

Sitter och pratar med min kära vän Tobbe. Helt crazy, han säger åt mig att titta på vägbeskrivningar mellan Kina - Japan och Japan - USA. Kolla in beskrivningarna 27 och 42!


Love You And Leave You

Då säger jag ungefär som jag gjorde igår. Kom precis hem från ett intensivt gym-pass på friskis ;) Och nu är det dax för plugg, men jag ska inte säga farväl till datorn för jag ska skriva lite! Bloggar kanske innan jag lägger mig men annars önskar jag er en trevlig kväll :) hej


Duktiga Jag

Så där ja, nu är jag hemma efter ett intensivt afro-pass på friskis. Nu säger jag farväl för kvällen för jag begraver mig i matteboken..

Nyårsklänningen Från Nelly Och Bikbok

Uppläggningen för bilderna är inte den bästa..

Ung & Bortskämd

Heej. En otroligt trött Clara sitter i sängen och tittar på Ung & Bortskämd. Jag har precis packat upp mina kläder och jag såg nu vilken färgnyans jag har på alla mina kläder :p Strax i sängen hej
oj va onyttigt de såg ut, men gottit!

Söndag I Sin Vanliga Ordning

Hallihallå! Igår var jag som sagt hos Julia. Och i dag kom jag hem vid 12 och har varit hemma med syster hela dagen. Så de har blivit att jag har sovit en stund hehe. Nu har jag precis duschat och vi ska strax äta. Ikväll ska jag titta på Ensam mamma söker, jippi!

19.43

Haha, vissa är ju larvigare än andra.
Nu har jag precis duschat och nu åker jag till min bästis :)

Vad Har Du Hållit Hus?

Ojsan! Här vart det inget uppdaterat.. Jag har tuvär inte haft varken tiden eller orken till att sitta vid datorn.
I torsdags fyllde min kära syster 19 år så på kvällen firade vi henne och mina två andra kusiner. Mycket folk och mycket mat! 
Igår, fredag, var vi på tonår. Vi spelade bowling och tittade på Guldkompassen i Sennan. Den filmen var fruktansvärt tråkig så jag halvsov den mesta delen förutom när man blev störd av galningar! Jag hade hela huset för mig själv i natt så Jullan sov här. Och idag åkte hon hem vid 2 så jag har bara latat mig heeela långa dagen! Hej

I Wanna Be A Part Of It New York New York

henare! Idag ska jag inte klaga allt för mycket. För denna dagen har varit i sin ordning och jag är glad!
Kom hem, segade och nu håller jag på att städa rummet. De är de bästa med mig att jag stökar ner totalt omedvetet och då är det bara att börja städa! Jag tände också lite ljus på mitt rum nu. Plockade fram en glasstjärna och det kanske var en julgrej? Menmen, den är fin och det är ju trotts allt jul snart!
Måste också meddela att Anna sjunger New York New York helt fantastiskt! ;)



Blixten ljuger väldigt om hur ljust det är. Men sanningen är att jag städar mer eller mindre i mörker..

What's The Point?

Skit dag säger jag bara! Det är nog inget som har gått rätt och snön har ju inte gjort det bättre..
Sitter nu på mitt rum och försöker komma på morgondagens outfit, det är inte det lättaste ska jag meddela! Jag ska strax gå ner och koka spagetti sen blir det tidig läggdags som det blev igår, halv 9. Det var väldigt skönt. :) Det var allt jag hade och komma med och de var inte mkt vettigt. men men mer i morgon kanske! hej

Sitter och tittar på Beck. Jag är inte alls taggad för sko

Sitter och tittar på Beck. Jag är inte alls taggad för skolan i morgon! Men det av väl bara att bita ihop.. får lägga mig snart så jag orkar gå upp i morgon! puss och hej


Hungry Eyes

Sitter just nu nerpackat i sängen med magen proppmätt av smörgåstårta! Jag har ett svårt val att besluta framöver.. Ska jag titta på Number 23 eller Dirty Dancing? Blir galen av beslutsångest! Får se vart det leder. Huum..

Tripp Till Göteborg

Goddagens! Kom precis hem från Julia som jag sovit hos i natt. Igår var vi i Göteborg. Vi shoppade, åt en hel del mat och hade det roligt! Jag tog det väldigt lugnt med kameran så jag har inte så mycket bilder men jag lägger in dem jag har. Nu ligger jag i sängen och är dödstrött och jag ska nog ta och sova lite för ikväll ska vi till farmor och äta smörgåstårta, mumms! Hejsvej




Dansa, Fastän - Säkert

Godmorgon! Eller middag kanske det är numera :o Står just nu i köket och gör pasta med ett stort glas isvatten i handen. Hur gott som helst! Om någon timma ska jag ut på staden med Unnerhedssystrarna och senare ska vi umgås med våra små pojkar till vänner. Ha en bra dag!

Läckert!

Hur läckra är inte dessa skor egentligen?! Skorna är från Monki, Modekungen och DNA. Alla paren är läskigt snygga! Men jag blir ju inte lagom deprimerad när jag vet själv att jag inte kommer bära några klackar. Jag ser nämligen ut som en haltande ko som har bajsat ner sig..



Bonde Söker Fru

Oj hjälp vad jag är dålig på att blogga! Jag kan ju meddela att jag börjat träna igen och jag är toppen glad för de :) Och i morgon lovar jag att jag gör ett ordentligt inlägg för då händer de grejer. Så tack för mig nu ska jag titta på Bonde söker fru. hej

Världens Finaste Låt?

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig

Fika Fika Fika

Jag och Julia åt mat på Sandy's med sällskap av Jakob och Anton som senare fikade på Espresso house. Jag gick till Fia sen som slingade mitt hår. Det är jääätte blont nu!

Jag lägger in bild på håret i morgon när de är lite fixat för just nu såg håret gult ut på bilderna! men nu är de läggdags för lilla mig! Godnatt


Dum Av Dig

Hejsan hoppsan! Slappe dag tills nu, håller på att packa och fixa för om en timme bär det av till staden. Ska fika med Jullan och Anton och kvällen går till att slinga håret :)