I Love Funky Music!

Jag har blivit lite så där små galen i Funk musik! Det är en väldigt skön musikstil må jag säga.
Nå, hur blev frisyren då, den blev sketabra om jag får säga det själv! Precis som jag ville ha den. Nu är det bara slingning som behövs och det sker i helgen. Jag släger in en bild :)

19.17

Äntligen säger jag bara! Man mår väl ändå som bäst när det är sol och värme? Jag passade på att lägga mig på studsmattan med täcket en stund och somnade. Nu har mina fula fräknar krypit fram på näsan.. Jag tänkte meddela att jag ska till frissan i morgon och visar upp någon utav bilderna nedan!! Jag är så spänd. Lägg också märke till att jag börjat med "kategorier" här på bloggen.

Letters To Juliet

Det är helt sjukt vad mycket man kan gråta till en kärleksfilm! Varför liksom? Jag tittade precis på Letters to Juliet.. Den rekomenderar jag verkligen för den var hur fin som helst! Nu är klockan alldeles för mycket för en trött chey. Godnatt 

Lördag - Söndag

Igår kväll var det bara jag och Tommy hemma så varför inte gotta till det med popcorn, godis, en titt på Håkan Hellströms konsert på tv och efter det filmen Bilar. Jag kom i säng ganska tidigt och upp tidigt till körkan. Jag fick mig en tur med motorcykeln så jag var ganska lycklig. Nu har vi nyss varit hos mormor och morfar och nu är det plugg och städning som står på tur. Jag har förresten fått mina Frizonbiljetter, nu är livet ganska så toppen!

Överraskning?!

Det blev ingen tjejkväll för min del. Istället blev man upplurad till Sennans IF's klubbstuga där det hoppade fram ett gäng vänner! Det jag försöker säga är att jag fick en överraskningsfest. Alla vännerna har ljugit hela veckan och till och med min familj.. Men det var det faktiskt värt. Jag blev hur glad som helst. Det är väldigt vad underbara vänner jag har!
Efter städandet igår sov jag hemma hos Juttan och idag var vi en sväng i stan med Nathalie. Nu är jag hemma och ska strax lägga mig i sängen för att vila, jag är skit trött så ikväll får jag stanna hemma!

Tjejkväll!

Nu står det TJEJKVÄLL stort, fett på schemat!! Hem till Anna Jaao!

Nu Fick Jag Detta Skrivet..

Shenamors! Jag har tyvärr inte tagit mig tid för bloggningen eftersom jag känner mig tvungen att ladda in bilder och skriva om min födelsedag vilket tar mycket på min energi! Jag hoppar därför det inlägget för ett tag framöver och skriver lite annat smått. Skönt, nu fick jag detta skrivet så nu kan jag meddela att jag städat mitt rum hos mamma till grunden vilket känns helt fantastiskt så jag kryper nog ner i sängen vilken minut som helst.

Födelsedag Jao

Sitter ni och gottar mig med vindruvor med Irene Huss på tvn. Det har varit en helt okej födelsedag med en liten del av släkten. Anousch konsert var den bästa avslutning på dagen också. I morgon efter skolan blir det en sväng på staden med mammasen för lite klänning-tittande och sen tårtbakande för på kvällen kommer resten av släkten.

22 Maj - Hemming Och Henning

Nu var det 16 år sedan jag föddes. Stor tjej!

Sol Och Värme

Hittade denna stjärnan i tidningen idag! Jag är så förväntansfull!

Det fick bli frukt och solning på balkongen en stund och nu sitter jag i sängen och tittar på Nils Karlsson Pyssling. Om en halvtimme hoppar jag in i duschen och fixningen påbörjas.

21 Maj - En Dag Kvar

Tuddiloo! Igår kväll blev det soffhäng med Anna, Frida och Anton i mitt vardagsrum. Vi tittade på den äckliga filmen Orphan. Vi tjejer satt och skrek som små grisar av all panik! Planerna för dagen är inte så mycket till planer eftersom att jag itne har någon aning om vad jag ska göra, men kvällen ska i alla fall spenderas på restaurang med fina tjejer för att "fira" min födelsedag.

Du Är Himlen Jag Föll Från Den Dag...

Vem i hela världen uppfann tvång?! Den männskan är ju förhoppningsvis död.. Att veta att man är tvungen att plugga är inte alls kul!!! Jag har suttit här med designarbetet enda sedan jag kom hem från skolan vilket var för minst 3.5h och jag kommer ingen vart. När låten Stjärnfallet dök upp på cdn av Markus Krunegård kom jag på mig själv sitta och glo ut genom fönstret. Det första som dök upp då i huvudet var saknaden efter mina fina konfakompisar. Man kan ju nästan tro att jag inte har några vänner på hemmaplan men det har jag verkligen, Världens bästa dessutom! Det är som är grejen är att dem är så himla olika vilket får mig att tycka om dem ännu mera. Så ja.. nu kan skolan bara få sitt slut så jag kan glassa runt med vännerna! För att jag inte ska tjata lite mer i detta inlägg så ska jag påpeka att Angelica Blick har fått till en sjuktsnygg hårfärg och jag har äntligen bestämt mig för den nya looken. Till skolavslutningen är jag både kortklippt och ljusljus, gott!


MODEKUNGEN - To Die For


18.14

Det blev en sväng i affärerna med Annis istället.. Jag kan säga att klänningar finns det gott om men det ska passa på mig också. Detta är inte lätt.. Jag fick med mig ett par solbrillor hem i allafall. Jag har nu nyss bytt mina lakan och varit nere i tvättstugan för första gången. Någon gång måste ju vara den första


Ohohohoooh Konfa Klinta, ohohooho (Barbra Streisand)

Hejs! Idag blev det en hemmadag för damen.. Har ju som sagt fått i mig lite sjukdom. Jag låter som en anka när jag pratar! Det jag gjort i dag är att kolla skolavslutnings outfiten. Har hittat många fina klänningar och skorna blir förmodligen låga vita converse, tuffigt värre! Jag hörde att världen skulle gå under den 21 maj 2011. Att Gud gett människorna 7000 år efter syndafloden. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro? Jag blir faktiskt lite gråtfärdig när jag tänker på att jag fyller år dagen efter, kanske ligger jag mosad under ett hus när klockan slår över till 0.00! Esch, trams.. I morgon blir det inte för mycket vila, ska träffa Andrejs för lite shopping annat skojs. Nu ska jag starta en film. Bye 
Här fick ni alla bilder från helgen. Bild: 1. En glad Hanna som äntligen kommit hem 2. Vår underbara utsikt
3.Amandus på vår andra andakt 4-6. Grupp A innan en lång lektion påbörjades 7-8. Chilledill i solen 9. Brännboll
10. Olle på väg ner i vattnet för ett dopp 11. Fina Siri 12-13. En väldigt rolig blomplocknings-runda med finfint folk inför avslutningsmiddagen. 14-15. Förberedning 16. Jonathan och Olle tog en sväng om på dansgolvet 17. Middagen 18. Sista myset på gräsmattan innan andakten 19. Vårt schema 20. Tåget
Sista kvällen var underbart mysig. Vi gick ner ett litet gäng till havet och lekte på en lekplats senare satt vi uppe på glasshyllan med täcken och hade det skönt

Konfirmationen Är Det Bästa Som Hänt!

En dålig liten Andersson ligger i sängen och pustar.. Jag åkte hem från skolan idag och hoppade bums i säng och somnade. Men helgen har i alla fall varit helt fantastiskt! Att man kan få sååå himla många goa vänner på bara 3 veckor och 3 dagar. Allt detta är så go "paus" från livet, att man glömmer allting som händer hemma och bara leker, äter, lär sig, ber och lever livet. Tycker om alla konfirmander och ledare så otroligt mycket!! Jag är faktiskt inte alls ledsen för i sommar kommer dem flesta av oss som jag säkert redan sagt ska till Klintagården över midsommar sen ska jag till Hönö med vännerna hemifrån och kommer då träffa Olle och Ebba och sen har vi Frizonfestivalen. Jag längtar så jag kan spricka! Happy! Jag har lite dåliga mobilbilder från helgen men dem orkar jag tyvärr inte lägga in för tillfället men om ni vill se lite så gå in på dessa länkarna. Madde, Rebecca, Sofia

Konfa

Godmorgon!! Sitter uppe i våningssängen och är färdig duschad och klädd.. vissa är ju snabbare än andra. Gårdagen var toppen, vi väcktes av Violets skönsång, senare hade vi lektioner, fritidspass då många badade (inte jag), sångövning och allt vad vi hade. Idag fyller Ebbsan år och senare kommer dem nya konfirmanderna.. då ska det shoas och shimmas! Haj

Chokladbollar Och Film

Nu är största delen av packningen klar! Man börjar ju undra om man bara får proppa ner bibeln så där, he he.. Nu sitter jag nerbäddad i sängen med ybergoda chokladbollar och ska strax starta Det brinner. Bara jag hör ordet "brinner" tänker jag på en galen vän, han brukar säga "Hjälp, det brinner va!" med en bred och läskig dialekt. Jag skrattar lika mycket varje gång.. Vem bryr sig egentligen? väldigt onödigt info men jag är lika glad för det, skriver i morgon innan jag åker, Haaj

Oh Happy Day

Hallå! vad är detta för skitväder? SOL! Dagen har inte varit så värst kul heller.. Första lektionen hade vi nationella i matte som höll på i nästan två timmar och sista lektionen hade vi noprov. Shiho vad kul.. men det skadar väl inte med tanke på vad helgen har att bjuda på! I morgon förmiddag beger vi oss över till Öland!!! Återträff och läsa mera med världens underbaraste konfirmatio, detta har jag verkligen väntat på. Det är helt underbart när man ser alla inlägg på fb som innehåller ordet återträff, hihi :) Packningen går inte så bra och rummet ser hemskt ut. Det är inte min grej att packa även om jag gör det en gång i veckan.. Jag får faktiskt skylla på att man inte vet hur vädret blir när det gäller packningen!
Mitt humör är verkligen på topp, mitt ansikte är ett fett stort smile av massa olika skäl!!

I'll Be Cool For You If You Want Me To

Hejsanhoppsan! Sitter som en slö get framför datorn och jag ska alldeles strax gå och lägga mig.. Statsbesöket i lördags var mycketmycket trevligt och kvällen spenderades gloendes i taket i sofffan. I går var vi och tittade på kusinerna som konfimerade sig och eftermiddagen gick åt åt att mysa med systerbarn. Denna dagen har varit lång och bjudit på en massa lektioner, glass, pluggning och solning. Jag är äntligen med i bonnabränna klubben, kinderna är röda, halsen vit, bröstet brunt, armarna bruna, magen vit, låren vita, benen bruna och fötterna är vita. Erkänn att detta låter riktigt snyggt! Funderar på våtdräkt i sommar..
Jag hade tänkt lägga in en låt här från YT men av någon anledning går det inte så klicka HÄR.
Den är verkligen hur gullig som helst, rena drömmen

Summercat - Billie The Vision And The Dancers

Åhh, det underbara vädret är här igen, hur skönt som helst! Igår kväll blev det kakkalas och filmmys hemma hos Rebecca med goa tjejer. Inte allt för sen hemkomst och god sömn satte inte fel efter en intensiv vecka. Idag beger jag mig mot stan med Andreas och ikväll blir det grillning med familjen - bra dag!

20.19

Jag kan inte få nog av mannen! http://andreaswijk.se/ Vilka kläder!
Magen är matad och naglarna målade så nu är det filmtime, Water for elephants ska ses med kära Robert Pattinson. Jag är happy!!


Björnes Dator

Sitter och surfar på Björnes dator.. Ellen droppar yoghurt och Björn försöker flitigt få ur en droppe kaffe från koppen på mig.. Vi har precis haft nationella i matte, det gick som det gick. Spanjorskorna har kommit hem och nu blir det bara att nicka och se glad ut som gäller! ;) Jag har inte alls varit avundsjuk..

Plugga Är Inte Min Grej..

Vilken dag! Det började med att Ellinor åkte hem så jag fick umgås med pojkarna hela dagen. När jag kom hem somnade jag sen har jag suttit med plugg i flera timmar, får hoppas på det bästa nu för jag är hur trött som helst och jag kan ju inte bara strunta i att titta på Big Brother. Hörs i morgon hej

19.35

Dags för en uppdatering eller vad tycker ni? Fast, det kan väl ändå inte vara bara negativt.. det är ju bara beviset på att jag inte är någon datornörd! Men nu får jag minsann ta och skriva ner vad jag gjort. Min valborg spenderades i Oskarström hos Petter med honom, Anton, Anna och Frida. Vi åt supergod mat, vi cyklade ner till brasan vilken var en himla händelserik aktivitet.. När vi kom hem igen lassade vi i oss glass och frukt till den sista Harry Potter då vi också fick oss lite sömn. I söndags var det tårtkalas i Sennan hos Sofia och Andreas på Andreas födelsedag. Efter det stannade jag där och vi tog en sväng till Stadiums outlet och vi åt mat på Max, vilken födelsedagsmiddag verkligen! På kvällen var det övning med Knäpp och hemma sent efter ännu en onyttig rätt. Denna dag har varit helt okej, jag var hos tandläkaren och beröm är ju alltid kul att få ;) Detta inlägg fick bli en paus från allt pluggande till provet i samhällsekonomi till onsdag, inget kul ämne..