Konfirmation, Klintagården -10!


Då var allt packat och klart! Om en kvart kommer pappsen och hämtar mig och då ska vi äta hos farmor -in till lägenheten och fixa lite sen halv 2 åker vi till Hanna och då bär det av till Öland! Iih, detta kommer bli så spännande :D Nej, nu ska jag stoppa i mig en åksjuketablett. Jag döps den 10 och konfimeras den 11! Ses om 3 veckor! Ha det så bra :)


Goodbye!

Super mys hemma hos min Älskling :) Kommer sakna dig till tusen!
Har haft lite middag med familjen ikväll som lite hejdåmiddag, grillat och Sofias goda cheesecake!
Nu sitter jag på mitt rum, jag började med att kolla igenom väskan en gång till men jag kom inte så långt så allt ligger på golvet nu.
Jag kommer nog fälla en hel del tårar under veckorna! Sms, ringningar, vykort och brev kommer det sändas mycket till Halmstad. Det kommer väl en mängd med bilder när jag kommer hem. Ojoj mycket kommer de bli!

Ha det så bra allihopa för de ska jag ha! Hälsar en liten ynklig Clara med tåren i ögat..

Tired.

Sitter och väntar på att tiden ska gå så jag kan kommer iväg till Jesper, har inte träffat han på en evighet! Och nu träffas vi inte på 3 veckor efter idag..! Kom hem runt 12 idag, trött som en annan.. he he. Vi somnade ändå rätt tidigt, klockan blev nog bara 2. :) I morgon gäller det! Shoho säger jag bara. Min syn på detta varierar väldigt stort så ibland vill jag jätte mycket och ibland vill jag bara stanna hemma. Men just nu vill jag iväg härifrån!

Jag ska blogga senare ikväll när jag kommit hem och då blir det de sista på 3 veckor. Usch och blä!



Blir man irriterad eller?!

När väl kreativiteten tar över tar det stopp strax där efter. Jag skulle skriva ut en bild till boken men då får jag veta att skrivaren inte funkar, eller datorn som är inkopplad till skrivaren inte funkar. Ååh va arg jag blir! Jag får helt enkelt lösa de på något annat sätt för bilden ska jag ha! Men hur är frågan.. Ska städa undan allt nu och börja platta håret eller vad jag nu ska göra med det. Sminket ska på o alla fall. :)


2010-06-19

Heej! Igår kom Julia hit vid 9 tiden, vi kollade igenom alla mina gamla brev som jag fått när jag var mindre. Haha dom är för söta :) Somnade till Horton och vaknade av hagel. Det dånar som bara den på mitt rum när der regnar och haglar. Vi tittade färdigt på Horton och åt frukost och nu har hon åkt hem. Idag ska jag bara vara hemma, kanske packa lite. Måste titta på Victoria och Daniels bröllop också! Ikväll ska vi sova hemma hos Anna, det var tänkt under stussen men de blir nog inne ändå ;) Nu ska jag pyssla lite med min bok, jag ska sätta på lite bilder och lite så, jag ska ha med mig till Öland som jag ska skriva i om alla dagar. Jag ska också packa in mina små blåsor..

 


Packning pågår.

Det går framåt men inte fort! Nu har jag packat och packat i 3,5 h och det har knappt hänt någonting! Jag har lagt allt smuttsigt i tvätten, packat ner 20 000 trosor och sockar, bestämt vilka smycken som ska med och alla tabletter. När jag börjat lägga ner dom viktigaste kläderna upptäckte jag att allt var blommigt ha ha! och det kommer mera :) Jag har också tagit fram mina gamla, superfula brevpapper som jag ska ha med mig, Julia och jag ska nämligen ha brevkontakt under veckorna. Det är ju alltid trevligare med ett brev i brevlådan än ett sms i mobilen!

Nej jag har inte tid att sitta här och skriva, väskan packas inte av sig själv! Men nu lät det som jag hade gjort jätte mycket när jag väl skrev ner allt men det syns inte :o

Magiskt, men tragiskt.

Jag kom inte så långt.. jag skulle ju uppåt men jag kom utåt istället, så nu sitter jag på baksidan ute i solen och lyssnar på dom irriterande, äckliga fågelungarna som skriker efter mamma. Dom är inte omtyckta av mig kan jag meddela! Skönt att solen vill titta fram lite i alla fall, det är lite dystert annars :)

Räddaren i nöden.

Idag var mamma och jag tidigt iväg till affären och en snabbis på banken, skulle handla det sista till konfan och aktivera mitt bankkort. Just nu sitter jag i soffan med en kopp te och har det tråkigt men min räddare i nöden är musiken, Håkan Hellström, Timo Räisänen, Lars Winnerbäck, Johnossi, Shout Out Louds m.f. gör mig på så bra humör! Älskar denna sorts musik! :)


Jag ska strax upp och börja packa till Öland, massa ska i tvätten.. Det är enormt mycket pirr i magen!
Kan inte fatta att det redan är fredag, första veckan på lovet har varit. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, det är väl alltid något man kan göra :)

Wonderwall - Oasis

Hejsvejs! Gårdagen blev inte så roligt som vi hoppats på men de funkade ändå ;) Vi åkte ut till brottet och redan utanför blev vi lite skäptiska, dom flesta var småå! Vi satte oss där och åt chips och lyssnade på musiken sen gick vi till Burger King och satte där en stund sen tog vi bussen till stan och satte oss på donken. Vid 11 gick Ellinor och jag hem till mig så sov hon här. Idag vaknade vi vid 12 och gjorde oss iordning och gick ut på stan. Träffade Ellen och Jullan i stan med. Så nu är jag hemma, är skit trött he he! Ikväll ska vi till furran, vi ska inte bada utan bara vara där och ha de mysigt :P Sen efter det ska jag hem till momma så nu måste jag packa mina grejer. Kommer inte in till pappa innan Öland så det gäller att rensa hela garderoben :)

Sommarlov in my heart!

Åååh vad jag älskar sommarlov! Detta har börjat väldigt bra förutom att de är lite förlite värme, men de ska alltid vara fullt upp och sova över med kompisar varenda natt. Det är så mysigt! Alla mina dagar framåt är planerade. Det är mycket man måste göra innan Öland som jag åker till på måndag. Jag är riktigt närvös men de ska nog bli riktigt kul. Kommer visserligen sakna alla enormt här hemma men jag hoppas att ni håller kontakten med er för hemlängtan kommer de vara gott om de tre veckorna! Blöhö, jag får en tår i ögat! När jag kommer hem från Öland kommer nog mina tankar om allt vara förändrade så de kommer säkert bli en rätt bra uppfriskning för mig :) Pirr i magen! Nu ska jag iväg till brottet, detta kommer nog bli en toppenkväll och nu ska Jonna och Frida också med :)

tisdag + onsdag

Hejhopp! Då var det dax att berätta om gårdagen, innan olyckan. he he. Jag vaknade hos Jullan, vid halv 2 tog vi bussen upp till Anna. Där lagade vi super god mat, pasta och Jullan gjorde jätte god skinksås! Vi tittade på Tyra Banks show och hade det mysigt. Sen åkte Jullan och jag hem till henne och där grillade Carola god mat och senare tog vi bussen in till stan. Anton kom till mig och då tog vi cyklarna till stranden vid brottet där vi satt och hade det mysigt tills... he he. Vi cyklade hem till mig. Det var då popcornen hände, och de vet ni redan.. Så idag vaknade jag och Jullan runt 10 och då låg vi kvar i sängen en lång stund till Jullan skulle åka hem och då tog jag och Sofia en sväng på stan. Vi köpte mat på Hello och jag köpte salva till blåsorna på handen. Halv 4 åkte jag och mamma till ögonläkaren. Allt gick bra där, det verkade inte som det var några större fel på mina ögon! :) Väl där köpte vi förbandsgrejer till mina blåsor, så nu är jag hemma och har precis fixat det. Inte fullt så vackert men de skulle tydligen läka snabbare med det. Ikväll ska Julia, Rebecca, Ellinor och jag till brottet och bada. Eller ja, bada och bada. Det är "poolparty" där så vi ska dit och ha lite skojj :) ses i kväll. xoxo


no popcorn..

Hejhopp! Jag tänkte berätta om dagen i morgon istället för Anton, Julia och jag poppade lite popcorn, men de blev inga popcorn. Utan det började brinna och alla greps av panik och jag skulle så klart ta tag i elden och brände mig på en hel del på handen. Jaa, i morgon ska vi inom akuten innan jag ska till ögonläkaren så får vi se hur de blir :) Nu ska vi nana. XX

Igårkväll

När vi kom hem till Jullan började vi med att koka pasta, mycket gott må jag säga. Sen gick vi ut och mötte Ellinor, vi satte oss på en lekplats och pratade. Det är alltid så mysigt att bara prata tycker jag :) Senare gick vi hem till Ellinor och drack cola och vid 12 gick jag och Jullan hem till Juttan och sov. :)

 


Diben drink*

Nu är jag färdig duschad och påklädd. Åker till Åled och leker med tjejerna. Ska testa denna nya vitamindryck som kylskåpet är fyllt med. Får se hur den smakar :) Nu ska skorna på, bussen går snart. xx


Shopping.

hej igen! Det var visst inte ögonläkaren utan den vanliga dr. Gunvor, tog även min sista Gardacil. Det va inge kul :( Ögonläkaren va det på onsdag..
Nu har mamma, Fia och jag sprungit runt på stan och shoppat det sista till mig. Det blev en tjockiströja, kofta, tajts, bh och en super fin bikini. Ja, jag blev nöjd med allt!
Ikväll ska jag leka med Becca, Jullan och Anna. Får se vad vi hittar på :)

 


ingen kommentar.

En rastlös Clara leder alltid till hennes onödiga tankar..


Godmorgon!

Godmorgon!! Uppe tidigt tycker jag, klockan är ju bara 11 och här sitter jag påklädd. Men jag har ju en anledning, jag ska till ögonläkaren klockan 2 sen ska mamma och jag gå på stan.
Solen tittar fram så shortsen kom på, det kanske inte är yyber varmt men bara solen är framme så är det shortsväder tycker jag! Här kommer två bilder från igår, jag hoppas Anna orkar skicka fler, i så fall kommer det fler i eftermiddag :)


sex and the city.

Hemma efter en super härlig kväll med Anna. Filmen var verkligen guld värd! De va as bra :) Efter bion gick vi och satte oss i picassoparken och utanför biblioteket och pratade, du är för go Anna! Tack för detta! Det kommer bilder antingen i morgon eller senare ikväll.

Nu ligger jag i sängen och tittar på Hairspray. Det verkar som grannarna här över också tittar på den, dom bankar i golvet i takt till musiken. Ganska irriterande om man frågar mig.

söndagsmys.

Gomidda! Har precis varit hos farmor och ätit mat. Nu sitter jag i sängen och tittar på Momma's boy, får se vad jag ska göra. Det var skönt här så jag ligger nog här en stund till, he he. Ikväll ska jag somsagt på bio med Anna, de kommer bli super. :) I morgon ska jag till doktorn och efter det blir de shoppa med mammsen, de är mycket som behöver handlas innan konfirmationen.. nu ska jag titta vidare. xx

Wedding daze.

Jahaja, kvällen fick bli i min ensamhet i sängen med film. Wedding daze går på tv, den är riktigt härlig faktiskt.
Får se vad jag gör i morgon på dagen, vill göra något... Men på kvällen då ska PyttipannaAnna och jag på Sex and the city 2. Snacka om mysigt :D

Allsång en helt vanlig lördag med Anna.



2010-06-12

Hey ho, lets go!
Ligger i sängen och myser med tv och musik. Ska strax hoppa in i duschen.
Det var en riktigt trevlig dag i går men tröttsamt var det. Grattis Fia! :)

Ska förhoppningsvis vara med Jeppe i dag och så ska jag städa mitt rum! Det ser ut att bli fint väder i dag med :)
Här är en het bild på Ellen och mig från skolavslutningen..


Studenten i bilder.



skolavslutning.

Nu drar Claran på skolavslutning! :)


8a.

8a är bra! Vi vann mot 7b men förlorade mot lärarna i ÖD-cupen. 9c vann ÖD-stafetten och vi sög :)
Halv 5 går bussen till kyrkan, så ikväll är det skolavslutning. Jag är vääldigt avundsjuk på tjejerna som ska vara hemma hos Jullan och äta pizza och mysa, jag måste hjälpa mamma med maten till studenten, suck!! Jag är skit tjurig :P Menmen.. de kommer fler chanser. Jag tycker de kommer bli sorgligt att lämna klassen faktiskt. Jag tycker om er konstigt nog, ha ha!

 


glad glad glad!

Oooh yeah! Humöret är veerkligen verkligen på topp nu. Inte varit så här bra på länge :)
Vi hade som sagt tävlingarna på ÖD istället, det gick gallant om jag får säga det själv, vi vann! Men jag och Danne skulle med bussen så vi hann inte med några priser som var en kexchoklad. menmen.. ;) Jag och Danijel gick runt på stan från 11 till halv 2 tillsammans. Letade skolavslutningskläder till oss båda och han hittade en jätte fin rosa shorta som jag tror han skulle köpa. Efter Danne gått kom Fia och hjälpte mig och då hittade jag en rosa blus på Vila och ett par skor från DinSko. Jag är rätt nöjd faktiskt. När jag kom hem satt lilla Jeppe på trappan och väntade på mig. Vi spelade Ps2 hehe. Åkte bussen till Sennan sen så nu i kväll har vi varit och fixat inför Sofias studentfest som är på fredag. Så jag är rätt utmattad efter denna dag. Ska ner och äta nu sen blir det bumms i säng.. Puss och hej!

En snygg bild på Ellen Milos och Jonte på en station. :)

Här är också min konfaklännig som jag köpt för ett tag sen :)

ooh yes.

Hejhopp! Sitter i datasalen jämte Ellen och Becca och hela 8A. Idag skulle vi egentligen till Gallberget men det ösregnar så vi ska vara kvar i skolan och leka det dom hade tänkt sig. Det blir roligt, höhö :) Vi slutar vid 2, då darar jag och Danne in till stan, sen ska jag träffa Jeppe och jag ska köpa skolavslutningskläder.


ska inte klaga allt för mycket.

Hejsanhoppsan! Humöret blir bara bättre och bättre, det börjar ju närma sig sommarlov!
Skolan i dag har bara varit chill, vi har inte gjort ngn nytta alls och de är riktigt skönt. På hk städade vi och Danijel Ellen och jag hade det roligt ändå,  Vi hade galet samtalämne som vanligt. haha! Nu när jag kom hem somnade jag i sängen direkt, som jag gör för det mesta. Och nu funderar jag på om jag ska till KU eller inte. Vi ska ha spa och film och de är alltid mysigt. Jag får se :)


2010-06-07

Jakob och jag åkte moppe, kallt och blött som bara den! Tutade och sjöng hela vägen.
Nu har jag tagit av mig alla mina äckliga blöta kläder och ska strax äta sen lägga mig i sängen och titta på en film. Mysfaktorn är på hög nivå, bara en som saknas.. Hörs sen :)

ödcupen

Halloj! Sitter i omklädningsrummet med Ellen och Ellinor som precis spelat ödcupen. Vi vann mot 9A så på torsdag spelar vi mot 7B och efter det blir det final mot lärarna. Jag lovar, vi kommer vinna hela skiten! Nu har vi snart mat sen ska vi ha något skit hela eftermiddagen om mobbning och sånt. Det blir säkert skit kul, höhö. När jag kommer hem ska jag mysa sängen. Hejhej

vackert

Idag har vi varit och tittat på Sofias bal.
Du blev super fin Fia! Alla ni andra var också jätte fina.

Dom första bilderna är ur dåliga för vi stog så taskigt till i början.

(Bilderna från stugan för komma en annan dag).

2010-06-05

Fredag+Lördag har varit toppen! Vi har varit i Petters stuga. När vi kom dit vid 6 tiden stod killarna och tände ljus och myste till det. Vi började laga mat rätt så direkt, sen gick vi ner och badade i sjön, det var jätte skönt. När det började bli mörkt fixade vi och tände ljus på altanen så satt vi där och pratade och myste under filtar. Sen begav vi oss till våra rum. Jullan och Jakob i friggeboden i trädgården, Kolmo och Ellen i ett rum och Petter Anton och jag i ett annat rum i en dubbelsäng. Somnade tidigt och upp vid 9 tiden. Väckte alla sen var det frukost på altanen. Sen la vi oss och solade. Vi bestämde oss för att åka hem senare än tänkt så vi var tvungen att ha mat så paren åkte till Vessigebo och köpte mat, Anton och Petter åkte ut med bådet och jag la mig i solen. När dom kom tillbaka gjorde vi pastasallad så packade vi ihop oss och satte oss i båten och ut på sjön. Körde till en liten ö där vi åt våran mat och badade lite från båten. När vi kom tillbaka började vi städa och ha oss, det va jätte äckligt inne på toan så jag och Petter tog tag i det! Sen åkte Anton, Jakob och Kolmo hem så då la vi andra oss i solen tills mamma kom och hämtade oss. Nu sitter jag i min säng och Andreas, Fia, Alice och Annie nedanför min säng och pratar och snart blir det nana. I morgon ska vi upp tidigt för att åka in till stan för att fixa Sofia inför balen. Godnatt :)<3
Jag laddar upp bilder i morgon.

 

 


härligt!

Heej alla glada! Skit skön dag i skolan, film, musiktävling, inställt, slöjd. kan de bli bättre? Och ligga och sola på varje rast :) Nu ligger jag här ute i solen hos Unnerhed, jag och Jullan har precis gjort musffins och nu sitter dom blonda systrarna och försöker slita ett par byxor med ett köksrivgärn. Haha de ser lite underligt ut :)


2010-06-02

Ååååh, Laserdome är nog blad de roligaste jag gjort! Shit, spänningen. haha så kul det var! Det gick visserligen skit dåligt, ryggen värker och fötterna svider men jag är lika glad för de. :) I morgon är de nog mest latning på lektionerna skulle jag tro, betygen sätts ju i morgon. Jag ser jätte mycket framemot helgen faktiskt. Vi ska kanske upp till Petters stuga och sova där till lördag och på lördag ska vi passa småkusinerna sedan ska dom sova här. Och på söndag blir det upp tidigt fixa sig sen åker jag, Fia och Andreas in till stan då jag ska fixa hennes hår inför balen som är senare på dagen. :)

Nu ska jag sova, godnatt.

here comes the sun.

Hejsan svejsan! Dålig uppdatering.. igår åkte jag hem från skolan för jag mådde dåligt så direkt när jag kom hem somnade jag sen sov jag hela eftermiddagen. Senare på kvällen tittade jag på Avatar och åt pokkon ;)
Nu sitter jag hos Andreas och Sofia och snart ska jag och Sofia köpa pizza sen ska hon följa mig till Slottmöllan för ikväll ska KU spela laserdome! kommer bli skit kul! :D Nu ska vi ut i de fina vädret, bye bye