YOU AND ME SONG - THE WANNADIES

Denna natten kommer nog bli den bästa på länge.. Ingen större smärta på ryggen och nya påslakan i sängen! Jag är dessvärre ensam.
Eftermiddagen och kvällen var ypperligt bra och Clara är glad. Kan det bli bättre? Nu ska jag sätta igång Charlie St. Cloud. EN FET KRAM

Litet Tips Bara

Hur man plågar sig själv långsamt på bästa sätt: 1- lägg dig på Tylösand i ca 6h och det ska vara ca 1000 grader varmt. 2- din hudfärg kommer bli ungefär som en koktkräfta. 3- åk till Tylösand ännu en gång. OBS! försök att skydda dig så mycket som möjligt. 4- smörj sedan in dig med aftersun ungefär var 30 minut. Så där! Du ska se att det bränns som tusan och du kommer få självmordstankar upprepade gånger..
Ja mina kära läsare ni förstår nog hur mitt liv ser ut just nu. Jag sitter ensam i min säng och tittar på film och känner mig som en gammal tant. Jag har sjukligt ont på både mage, lår och rygg. Så där lagom kul.
Ni är bra!

Stek På Tylösand!

Dålig uppdatering pga det fina vädret! Igår var vi och stekte på Tylösand hela dagen och det blev kvällsmat på Capri. Jag liknar mer eller mindre en kräfta och kunde knappt sova inatt så just nu sitter jag i en solstol vänd mot solen.. vad gör man inte för att få träffa sina kära vänner?

Hurtigt I Det Fina Vädret

Jag startade min dag lite hurtigt så där med lite powerwalk i någon timme. Avnjöt sedan lite mosad banan med russin ute på balkongen + en påse is på foten.. Hur kan man egentligen få skosvak av skor man använt tusen gånger?? Ont gör det i alla fall! Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag ut på stan och leta bikini. Det är inte lätt ska jag säga! Senare i eftermiddag blir det stranden med goa vänner. Puss

MIDSOMMAR


Who Run The World Girls

Dessa dar har varit er än bra. Fina eftermiddagar och kvällar med bra människor och både med både bra och superkassa filmer. Igår var det 22 juni vilket betydde att det var Julias födelsedag. Min älskade bästis som slår allt! Ett stort GRATTIS i efterskott! Idag blir det för mig att handla med mammsen, städa lite och ha mig för föräldrarna lämnar huset och vad behövs då? Jo en Julia! Så vi ska fixa och dona inför morgondagens midsommarfirande som ska äga rum här hemma med gott folk.
Från en kass HTC 

Glad??

Gårdagen var riktigt tippentoppen och nu bär det strax av till Ellen med superduper fina vänner för lite soffmys! Jag är så gaaaalet glad så jag bara kan skutta runt, jag har verkligen världens goaste vänner :)

Regnig Lördag

Goddagens! Kvällen igår spenderades hemma på Ellens altan med supergoa vänner och mycket skratt. Vi hade även lite soffmys framför Pretty Woman. Denna regniga dag har jag storstädat mitt rum och har även tittat på Letters to Juliet och The last song. Mycket goa tårar.. Nu ska jag sätta igång min tredje film nämligen den gulliga filmen Shrek 4. Goodbye

Fin Klass, Skolavslutning, Fest


Liseberg & ÖD

Riktigt bra dar! Liseberg var ganska så superkul. Att få springa runt och skrika sig hes med goa människor är inget jag tackar nej till. Sen hemkomst och tidig uppstigning till skolan igen på torsdagen för öd-stafett och öd-cup. Efter skolan var det bara att stressa stressa stressa sig hem för att göra sig iordning med Frida inför skolavslutningen. När vi kom till skolan fick vi glass och fotograferades innan vi åkte bussen upp till kyrkan där vi hade skolavslutning. Kramkalaset var inget vidare. Världens klump i magen var vad jag hade.. Men varför grina när man skulle på avslutningsfest med alla nior i Åled och sen åkte vi vidare hem till David med VÄLDIGT bra personer. Nu har jag nästan precis vaknat och är seg som en annan.. Jaja, ikväll blir det grillkväll hemma hos Ellen. Haj
Klassföreståndare??
Detta var alltså några dåliga mobilbilder från Liseberg och sista skoldagen. Skolavslutningen kommer i nästan inlägg..

Tre Bra Dagar

Nu så! Var aningen trött igår så det blev inget bloggande.
Börjar med att söndagkvällen var ybermysig och skitkul. Jag blev alldeles hes i halsen så mycket vi skrattade. Vi handlade lite mat sedan vandrade vi hem till moi och fixade ihop lite sallad och kyckling. Vi tog cyklarna bort till Brottet där vi satt vid stranden. Kom hem apsent för att vara en söndag, jag kom i säng vid 12- halv ett. Igår sprang jag och Frida runt på stan med målet att hitta presenter till våra mentorer och lärare. Vi hittade och dem kommer bli så glada!! Jag kan ju tyvärr inte avslöja något ifall någon av dem skulle kika in här vilket inte är omöjligt. Jag kanske skriver något om det på torsdag. Senare på kvällen var jag hos kära syster då jag fick håret slingat så nu är jag mycket mycket blondare. Today var det sista vanliga skoldagen på Österledskolan! Hur hemskt är inte det?Har precis packat väskan inför i morgon för då åker vi nior till Göteborg, Liseberg bla. Jag längtar tusan!
Nu ni ska jag snart få i mig lite kvällsmat.
Jag har mycket fina klasskamrater!

Ursäkta Mig!

Sorry men jag bloggar i morgon!!

Call Your Girlfriend.

Haha värsta grejen! Julia, Jakob, Anton och jag pratade alla från fyra olika telefoner samtidigt. Det blir nog nya bestämma-något-fort-funktionen. Så ikväll blir det chillagrillen med mat. Igår kväll fick Cloran utföra sin plan b, jag åkte till Ellen med några tjejer för snack och filmtittande.

14.02

Igår efter skolan åkte jag direkt in för att titta på studentfirandet. Folk fanns det ju gott om därför inte lätt att hitta anhöriga! Jag gick runt som en irrig höna med telefonen i örat.. Vi åkte runt på tre olika kalas efter och fick äta massa god mat. Senare på kvällen blev det häng i hamnen och runt i stan med några vänner. Idag känner jag mig ganska dålig.. det är superfint väder och här sitter jag på mitt rum och inte
vet vad jag ska göra. Ikväll ska jag i alla fall få finbesök och måste därför och av många skäl städa mitt rum.

Himlen Är Oskyldigt Blå

Efter skolan blev det blev en liten filmtime för omväxlings skull.. :p Sängen, jordgubbar och Himlen är oskyldigt blå. Jag får lite rysningar när gulligheterna kommer fram!

I'm Back!

Jag beklagar mitt dåliga bloggande! Det har hänt så mycket så jag har antingen inte haft tid eller orkat sätta mig och blogga.. Men, nu efter detta inlägg ska jag börja igen för nu får jag ju in detta! Jag kom precis ut ur duchen efter en superskön motionsrunda i fina Halmstad. Sommar i Halmstad är verkligen bra skit! Ikväll var det värme, sol, musik från konserter och massa mumsiga sommardofter! Här nedan kommer det lite bilder från veckan och lite shopping.


Gästblogg á la Ellen

Clara är en aning dålig på att blogga för tillfället så då är jag en räddare i nöden ;) Just nu sitter vi i datorsalen och väntar på att få gå in på svenskan där vi kollar på taken. Nu ska jag och Clara spela bubble trouble som vi alltid spelade när vi var små, puss! ♥

Tuffare Flickor Får Man Leta Efter!


Tröstät!

Shenamors! Nu är all skit färdig i skolan. Inga inlämningar eller prov att plugga till! Efter skolan idag tog jag och Ellen intiativet att ta en cykelrunda. Den blev ganska lång, vi cyklade till Oskis och tillbaka. Nu har jag två feta skavsår i rumpan! Just nu sitter jag i sängen och ska strax starta Björnbröder för jag behöver lite uppmuntring och jag har hört att det är bra att tröstäta.. godis är gott!