,Lite så där smått pepp inför morgondagen. Kommer bli asgalet med fint folk på Siesta! Taggar även lite smått till provet.... eller inte?


Bara öser in...Mycket fina dagar ja! I torsdags var fotoklasserna hos Bosse Boo i Torup. Fotade natur, åt korv och även lite paddling i Nissan. Fredagen gick åt åt att gå svängar genom stan med kameran. Köpte en mörkblå KÅNKEN(!!!) efter skolan. Mycket glad tjej. Grillade och spelade krocket i Sennan med Fia, Andreas och Tobbe innan vi begav oss till Strandgården med tonår för lite spel och skoj. Igår hade vi kördag/kväll i kyrkan tillsammans med delar av kören. Tacos är gott och även ESC med massa chips. Söndag idag.. Mors dag! Kinamat hos pappa tillsammans med farmor mfl och en sväng till mammas butik för att fira henne. Jag har det bara bra! På onsdag blir det avfärd till Siesta!!!


Så blev vi 17Ingen vanlig dag för det är min egna födelsedag hurra(?). Hemming och Hennings dag i kalenderna lika med Claras födelsedag. Kan ju nästan tro att det är sommar! Helt otroligt väder. Igår vart det släktkalas på Hagen! Mycket studsmattehopp, god mat och fina presenter. 22 maj startade med lite nationellaprov i matte.. shoho?! Gick bajs. När det var klart begav vi oss mot 035 där våra bilder var hängda och vernissagen för veckan började. Fint blire. Demonstration utanför Rådhuset. Hett som tusan och hoppas verkligen dom fattar!!! Sist men inte sämst(?), kvällsmat på Bulls's uteservering med mina absoluta favoriter. Hur gott som helst! Jag är evigt tacksam för alla fina gratulationer, telefonsamtalen från oväntat håll är nästan bäst! Tick och tack för mig. I morgon hoppas vi på en fin dag med Sture på stan. Tjing

Håkan regerar

Vid protesfabrikens stängsel
La du din hand på min axel
Och sa att livet var något enkelt
Men jag kunde inte hålla med dig

På en betonglagd äng stod vi
Du bad mig ta kärlek lätt som en vind
Men jag var så ung och dumdristig


Detgårinteattladdauppbilder.

Grym lördagkväll!! Fullt ös och sen hemkomst, precis som det ska vara. Lite chilledill i picassoparken med Anna innan vi skulle hem och plugga. Har visserligen inte gjort så mycket som jag borde men det tar vi igen i morgon. Har gjort färdigt mit bild till utställningen som kommer vara i veckan. Det var ganska bra gjort av mig. Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på Det okända. Haaaaaaaaaj

It was fun, fun, fun when we were laughing


Tiden är fel fel fel

Det känns som en överdos. Kan inte sluta titta. Sitter och blir rikare på livet och bloggidéer. Måste hoppa in i duschen för jag ska in till stan med kära syster och sedan vidare på körövning.

Vad jag önskar någon kunde uppfinna

Delar med mig av tre nya favoriter Caryw, Devined och Wilderness 


I mormors gamla


Innan drömmarna var drömda

 
 
 
 


Dimmiga dar, det var bra dar

Jag bara latar och latar mig. Sängen är så himla go och tvn har mycket skoj att bjuda på. Det blir nog en heldag här! Tyvärr kan jag inte berätta vad jag gjort dem senaste dagarna för det är helt suddigt... Fast jo, jag var på handledarkurs igår.

Those happy facesGillian Zinser - ASBALL!!

13 Maj

Dålig uppdatering men skriver en del på twitter! Fredagkvällen och lördagkvällen slog min helg ganska stort. Fest hos Tobbe och tjejkväll hos Kristin som blev hur bra som helst. Tack för det. Är otroligt glad över min klass :))
Håller just nu på att packa för attt åka till mammsen och i eftermiddag blir det bara plugga plugga pluggaHärligt!


Schyst frilla....(?!)


Rörelse i konsten

Galet vad Stureelever är ambitiösa. Kämpar i parken trots spöregn. Hej blöt pudel... :)


Lite så bara

Mackaflo! Fick mig ett ryck och tänkte lägga in de där bilderna som aldrig kommit in.. nu återstår bara födelsedagsfirandet, grillning, fotografering av Anna och häng på skolgården. Tar kanske lite senare. Temavecka för ES1or!! Underbart. Rörelse i konsten är det vi går efter. Idag har vi bara haft konst konst och konst, riktigt härligt att få lite målafärg på fingrar och kläder. I morgon är det teater som gäller. GRYMT. Jag är lycklig


Valborg!! 


Bättre sent än aldrig.. Fina Skåne!

 
 
 

   
 
  
 

 


Of monsters and men

Longboard, fina vänner lika med väldigt bra lördag. Gudstjänst, knäpp, vårfest, skabellurer(lucker), Of monsters and men lika med än så länge bra söndag. Plugget tynger mig.


Du är det finaste jag vet, när allt annat här är falskt och fel


Dog lite när Kniven mot strupen använde din musik. Du är finast.


Tjoho.... eller?

Holabandola. Inte överdrivet med händelser i mitt lilla liv för tillfället. Börjar nog bli deprimerad..(?!) Sitter i sängen, dricker te och glor på 112 på liv och död. Ho, i morgon gör vi nationella engelska uppsats - taggar till tusen.


första majFödelsedagsfirande för Andreas och grillning i Steninge. Fulländad vårdag!