2010-04-30

VALBORG!
Kungens och Uffe Unnerheds födelsedag. Grattis till dom!

Idag blev de för mig Rebecca och Hanna att dansa på varje rast, de är ju dansuppvisning ikväll! Det är lite nervöst.. Så nu ska jag dansa och dansa tills klockan blir 5 för då ska jag åka hem till Hanna för vi ska börja dansa kl 6. Sedan börjar vi halv 8. Blir en snabbis hem efter det och fixa sig för sen bär det av till Haverdal, där är det party :)

Lycka till, till mig själv :)


2010-04-29

En seg Clara här! Har haft dans i 2 timmar och i morgon är de uppvisning och vi blev precis färdiga med den :o  Men de blir säkert bra. I morgon är de Valborg och de blir fest i Haverdal med min kära pojk.
Nu ska jag fixa till i morgon sen blir de sängen. natti natti

(Fia köpte prickia strumper i dag som jag ska ha i morgon. Stiligt? Svar: JA :))

Glassmys hos Jullan


2010-04-29

Shoho! Nu sitter jag i soffan med min sjuka bff, saknat henne så :) <3


2010-04-29

Vi fick skippa sista lektionen så vi får åka hem men så klart måste jag vara kvar till kl 1 eftersom jag ska till tandläkaren. Så nu sitter jag Ellinor Ellen och Danijel i datasalen och väntar på att klockan ska bli 12 då vi får äta ;)


2010-04-29

Godmorgon! Sitter i datasalen, har engelska. Det suger :) Inställd slöjd, och efter maten ska jag till tandis. Efter skolan ska jag nog en snabbis till Juttan och hämta ett par braller till dansen och sen blir det hem till Hannis sen dansen till 8a. <3
(ellinor har tydligen hittat en as bra låt) ;)

2010-04-28

Hejsan svejsan! Claras humör är på topp! Skolan var väl som vanligt, men de va kul ändå. Efter skolan åkte jag och Anna in till stan, hon skulle ta passfoto och jag skulle köpa cykelbyxor, solisar och strumpbyxor och de blev cykelbyxor och strumpbyxorna. Men jag är lika glad för de! Cykelbyxorna är nämligen suuuper fina och jag ska ha dom på valborg på fredag. Gick hem till Sofia senare, somnade i soffan och åt äggröra som Fia gjorde. Nu ligger jag här i sängen och tittar på Anna Anka, sen är det Andra Avenyn.


2010-04-27

BY BIKBOK


2010-04-27

Hejsan! Igår efter skolan var jag hemma hos Jeppe, vi hjälpte Rasmus med maten och det tyckte jag va riktigt duktigt :)

Idag var skolan skit, tråkigt väder och tråkiga kläder! Det blir bara piss av det.. Efter skolan följde jag med Ellenpellen hem. Ja vad brurkar vi göra när vi är? Jo, sover hihi! Så nu är jag pigg men skit ont i magen. Ska strax packa till pappsen fast först ska jag äta färdigt min vattenmelon! 

Shiit Natha! Jag hade tröjan på mig i dag ;)

2010-04-26

Hej och hå! ´Sitter i datasalen i a och har engelska men det blir inte mycket gjort, sitter och pratar med Viktor istället :P Efter skolan blir det att vara med älsklingen :)


2010-04-25

Ikväll var Andreas föräldrar här och då vart det grillat, det va gottit! :) Fick även tag i kameran en stund :P
Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax sova. Godnatt



2010-04-25

Var precis ute i det goa vädret, det är varmt!
Innan jag gick ut tittade jag igenom alla Sofias konfa bilder, snacka om att jag längtar! Den 8 maj alltså om 2 veckor åker vi till Öland över dagen och träffar alla konfimander. Ååh vad skoj!


En bild från hennes konfa -06

2010-04-25

Sheet, jag har precis lyckats göra världens goaste kladdkaka! Den blev super kladdig och smakar mycket chocklad. mmh..! Nu ska jag ta en liten bit till och sedan lägga mig lite i sängen, kanske sätta på en film. Julenshjältar är ett alternativ, jag får se :)

2010-04-25

Nu har jag precis satt in kladdkakan i ugnen och sitter nu och tittar på klänningar och skor till både konfan och skolavslutningen. Dem tre första klänningarna är från Monki och den sista och skorna från H&M. Så någon gång i veckan blir det att prova massa klänningar!


2010-04-24

Hemma, Nu ska jag hoppa in i duschen för jag luktar kobaaajs.





2010-04-24

Gomorron! Tidig uppgång blev det för min del, ska iväg på kosläpp i Skedala kvart över 10. Om någon timme kommer Ebba som ska vara här hela dagen, mysigt med bebisar i huset! Förhoppningsvis kommer Jeppe hit också ikvälll.
Igår va vi som sagt på bio, den var inte enligt mina förhoppningar men den va bra! Robert är ju rätt snygg höhö! Åt pizza när vi kom hem och "tittade" på Avatar. Skit mysig kväll :D<333

Nu ska jag titta på Rasmus på luffen sen börja fixa mig. Haha nu har jag kommit på vad jag har fått "pallevante" ifrån, det va ju från Rasmus på luffen! :)
Detta är min nya favorit låt!

Hey, soul sister - Train


2010-04-23

Shenare Shenare! Sitter här i Andreas lägenhet och håller på att fixa mig, jag ska gå till bion och hämta ut biljetterna tänkte jag. Fast det regnar som bara den! :o Men de överlever jag! "Clara klarar allt"!
Nej jag hinner inte sitta här och lata mig, måste bli klar!  <3

2010-04-21

Nu är jag lite nani! Jag ligger i sängen och har precis tittat färdigt på Andra Avenyn. Shit vad jag grät! Det var en aning jobbigt :P Jag tittar på massa trailers nu på biosar, jag och Jeppe ska gå på fredag. Får se vad det blir. Jag hoppas på Remeber me hihi :) Ses i morgon kraaam

2010-04-21

Hej där! Härligt väder det är i dag! Hagel i stora lass..
Idag hade vi noprov, det gick as bra tycker jag! Muntligt är inte så svårt. Bildläxan är inlämnad och hk med. Så nu känner jag mig mer eller mindre fri! Har bara engelskaredovisning och svenskaredovisning i morgon! Sen är det nästan helg ååå vad skönt! Nu sitter jag här på mitt rum och ska strax gå igenom min svenska och packa upp mina kläder som jag inte har orkat göra än :P Det är rätt mysigt att sitta på mitt rum när det haglar/regnar, det smattrar på taket. åter till verkligheten! kraaam

2010-04-20

Gokväll! Skoldagen har varit ganska kanon faktiskt! Fast hela eftermiddagen har jag pluggat i alla fall, det är riktigt tråkigt! Reklamläxa till i morgon och No som jag har prov i imorgon. Nu har jag precis målat naglarna blåå och ska springa ner och ta bort sminket och parkera mig i sängen med en barnfilm, no'n och smsa min bby som är duktig och plugga. Får inte träffa honom förens på fredag pga dessa sketna skolarbete!
[såolång] :)<3

2010-04-19


Lite cool blev den allt ;)

2010-04-19

Skit seg dag i dag måste jag säga, eller jag och Ellinor köpte glass och de var väl det enda positiva! Tex matten var skit tråkig och Simon gjorde ju den inte bättre. Han bad mig och en kram och då tänkte jag ju vara snäll att krama honom och då kramade han till as hårt och knäckte ryggen på mig flera gånger och kramade hårdare. Jag skrek högt i det tysta klassrummet! Ni anar inte hur ont jag har i ryggen, jag mår till och med illa så ont de gör..
När jag kom hem tog jag min kamera och tog en sväng för att ta kort på vitsipporna som står så fint i backen. Nu sitter jag på mitt rum med världens pain i ryggen och försöker plugga. Blä blä! Min tvkväll är fullbokad, kl 19.00 Det okända, 20.00 Top model 13 och 21.00 Svenska Hollywoodfruar. Sen är det dax att sova. Hörs kanske senare bye <3


2010-04-18

Tidsfördriv a la Clara :)


45 saker en tjej vill ha! men aldrig kommer våga be om dem.. ♥
45 simpla saker för killar att ta åt sig.

1. Håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt

Kommer du ihåg det?
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans

Fortsätt läsa..
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad

Tänker du på någon speciell?
16. Lek med dina fingrar i hennes hår
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr

En sista sak du behöver göra för att visa henne att du verkligen menar det!
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman dessutom
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du verkligen kittlar dem!
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet

Läser du fortfarande? Det hoppas jag, för detta är viktigt
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne

Kom ihåg alla dessa saker när du är med din bästa tjej!
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag. Berätta för henne hur mycket hon betyder
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne

Se till att hon VET att hon är älskad!
41. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder. Det kan vara när som helst på dygnet!
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!
Du kommer aldrig veta när hon behöver mer kärlek, men överraska henne


2010-04-18

Godmorron! Min morgon började redan klockan 10 med att börja plugga till svenska redovisningen. Tänkte prata om modet från 50- till 2000-talet och visa lite bilder och så. Det är faktiskt riktigt roligt, man märker att en hel del är tillbaka.
Sitter också och tänker på att det är min födelsedag snart och sen är de ju konfirmation och det betyder mycket pengar och jag vill verkligen ha en system! De har jag velat ha i evigheter.. Jag får önska mig det i år med så får vi se om de blir något med det. Konfaklänningen svävar också runt i huvudet, hur ska den se ut? Det är lite dags nu. Nej jag ska spana runt lite på internet så får vi se om jag hittar något. Adios!

2010-04-18

LOVELY!
bilderna är hittade på Lookbook.nu

 


2010-04-17

Tack för igår era galningar :)

Idag gick jag upp vid 12 och duschade och städade lite sen cyklade jag bort till Fia och Andreas och hämtade byxor. Nu sitter jag här och har precis plattat håret och ska strax sätta på en film. Ikväll ska jag till coolingen Jesper och mysa med honom. :) <3

2010-04-16

FREDAGSMYS i massor!
Hade lite sovmorgon i dag som jag inte kunde utnytja pga bussarna. Började alltså 08.40 och åkte bussen in till teatern, där tittade vi på en teater som hette Gul måne eller något sånt, Cecilia Ljung som spelar Maja Gräddnos i Pelle svanslös var med bla. Det var riktigt dålig om jag får säga så, jag var nog inte ensam om att tycka de! När vi kom tillbaka till skolan hade vi bild, mat och b-språk sen slutade vi. Åkte in till stan och fikade på Espresso House med Anna, Rebecca, Ellen och Frida. Det var super trevligt! :) Sen gick vi en sväng på stan och nu är jag hemma och har precis städat färdigt mitt rum. Ikväll ska Julia, Jakob, Anton och kanske Petter hit och tittar film eller vad vi nu ska göra. Kul ska det bli i alla fall. Denna fredagen har varit jätte mysig än så länge! <3

Bilden är lånad från Anna.




2010-04-15

Hejhopp! Jag mår bättre nu! Pappa tror nu att jag är lite allergisk mot el :o Vanliga glödlampor gav tydligen strålningar och jag har märkt att om jag har tänt min lampa över sängen så får jag ont i huvudet.. skummt :o

Jaja, i dag har jag faktiskt suttit i solen och jag har faktiskt fått lite färg eller de lutar åt tomat hållet. Jag hoppas som sagt på att få gå till skolan i morgon. Vi ska på teater, Romeo och Julia, jag har ingen aning vart det var någonstans men jag antar att de kommer vara tråkigt, jag tycker inte om teater..

Här kommer två bilder från igår på mina stentuffa kompisar! ;)<3


Danijel, Julia, Anna, Hanna, Simon och Ellen


2010-04-15

Godmorgon! Min huvudvärk brutit ut igen, så de blev att vara hemma i dag. Smoothie blev det till frukost och strax ska jag sova igen. Jag måste verkligen gå till skolan i morgon för Hanna ska ha PARTY PARTY!! Hoppas.. Nu ska jag sätta på en film och försöka sova. Jag har blivit till sagd att gå ut i efter middag så jag får väl göra det. Bye Bye <3

2010-04-14

1 månad med världens bästa Jesper! Du är underbar <33


Nu kom jag hem från Jeppan precis, super mys :) Nu ska jag titta på Anna Anka söker assistent och senare blir det Andra Avenyn och plugga engelska.. Puss o svejs!

2010-04-13

Nu går jag och lägger mig i sängen och ska kolla på den senaste Wallander Vålnaden. Ses i morgon, godnatt <3


2010-04-13

Ojoj, igår hade jag inte tid att blogga så jag gör ett inlägg för igår. Måndag- första skoldagen efter lovet = alla var skit trötta :p Efter skolan följde jag med Sofia och köpte skor och fick en god twister! Var med Jesper efter det, mega mys!
I dag då.. På hk'n skulle vi gå till hemköp och göra några uppgifter och det var, hmm.. skit tråkigt!
Jag och Ellinor har uppfunnit en ny stil för dom som inte har balans för att stå på en skateboard, det går faktiskt alldeles ypperligt att sitta på den! Två stycken till och med :) Nu sitter jag i alla fall i köket och gör mitt liv ännu lite bättre och lyckligare genom att dricka Fanta exotic och äta avokado, mmh va gott! Ska strax plugga lite med.. <33

2010-04-11

Shena! Nu ligger Claran i sängen, äter popcorn, glass och tittar på Wallander. Jag har packat till pappa och fixat kläder tills i morgon. Jag tycker faktiskt att det ska bli roligt att gå till skolan :o Man blir så glad av att träffa alla! Det ska vara fint väder i morgon med så de är väl ingen negativt? :) Efter skolan ska jag leka med Jesper, det gör dagen ännu bättre!
Nu ska jag titta vidare. Godnatt!

2010-04-11

Jag är väääldigt trött kan man ju säga! Har ändå inte gjort så mycket jobbigt, kvällen var ju bara att spela spel och titta på Pippi med småtjejerna.. Somnade lite för sent pga av att min Jesper till pojkvän tvunget skulle prata i telefon långt in på natten. Men de gjorde inget ;) Idag har jag tittat på Föräldrafällan, den är riktigt bra. Jag hatar verkligen Meredith Blake äckliga beteende! haha. Klockan fyra ska vi ner till Sennan på 80-års kalas för en tant, super kul! Men Ellen ska också dit så vi ska samtala en hel del!
Nej, vad sägs om att börja plugga? Det hade varit riktigt bra..
Skriver senare <3


2010-04-10

Hejhopp! Nu har jag och Julia precis ätit frukost och sitter här och pratar.. Filmerna sög som vi såg igår, men efter skräck filmen var det en aning varmt och på försterna var det imma, haha! Vi kom hem vid 2 tror jag, det var skit läskigt att gå hem!
Idag blir det att plugga och ikväll ska vi passa Elizia, Alice och Annie :)<33






2010-04-09

Goddagens! Har precis ätit och fixat mig för om någon timme ska jag gå hem till Jakob som sagt.. :)



Du är bra du hjärtat! <3

2010-04-09

Har precis duschat och sitter i köket med sommar klänning, tittar på Andra Avenyn på datorn och solen i ryggen. Det är riktigt härligt. Senare kommer Jepser hit och ska vara med Cloran. :) Till kvällen ska jag dra mig bort till Jakob med Julia och Anton, där blir det film och skoj. <3 


2010-04-08

Tack för detta Ellinor! Super mysigt, puss på dig <3
Efter åkte jag med Julia, Carola och Uffe till Ikea och Väla :)


Mytte fina klänningar!


Tycker om er <333

2010-04-07

Party hos Elli :D <3
Anna har också bilder..





2010-04-07

Gomidda! Skit fint väder i dag, det gillar jag! Så jag har suttit lite i solen på baksidan där det är riktigt varmt! Idag blir det bara slappdag till ikväll då jag ska på massage sen hem till Elli och fira henne med dom andra tjejerna. Det ska bli skit kul, det var längesen nu känns det som! Synd att inte Rebecca inte kunde vara med! Nu ska jag försöka bestämma mig vilken kamera jag ska ta med mig ikväll, system eller vanlig så jag vet vilken jag ska börja ladda :P


En bild från i sommras :)

Här är bilder på mina inköp från igår, jag är riktigt nöjd! Jag får se om jag har på mig något av det i kväll..

2010-04-06

HEMMA! Nu är jag skit trött, ont i huvudet så nu ska jag sova.. Natti natti <3

 


2010-04-06

Hallå! Sitter på Jeppans rum och gör quiz på facebook, han är och hämtar pizza.
Idag har jag varit på stan med Jullan och köpt presenter till Ellinor, jag har köpt två tröjor och två nagellack till mig själv, det var ju rea så varför inte? Träffade Ellen och Frida lite senare. :)
Ellen Ellen <3333

2010-04-05

Hejhopp! Ännu en tråkig dag är påbörjad, jag har i alla fall gjort smoothie som blev super gott!
Ikväll ska vi till familjen Lindh och äta, ska bli trevligt. Jag har tittat på Jersey Shore hela morgonen, det suger! Ifall ni undrar?
Nu ska jag fortsätta att underhålla Anton som sitter i bilen från Stockholm med min förvirrighet. Shoflöjt


2010-04-05


Jag diggar verkligen denna låten! Har inte lyssnat på den på evigheter, men jag märkte att jag lyssnat på den mycket förut för jag kunde hela låten :P


2010-04-04

Nu ligger jag i sängen och tittar på Wipeout, haha de är rätt läskigt faktiskt. Det borde göra ruskigt ont.. Men jag älskar verkligen Felix underbara kommentarer!
Lite senare ska jag titta på Patrik 1,5 eller Evan den allsmäktige efter som jag inte har något att göra ikväll.. Hörs i morron! <3

 

 



2010-04-04

Jag har nog missuppfattat det här med påskdagen, man ska väl vara glad? jag har i alla fall inte varit så värst glad änså länge.. Först var jag ju i kyrkan och dansen och allt gick men sen när mamma och Tommy kört hem mig kom jag på att jag inte hade nycklar och pappa var i Pingst. Jahaja, pappa svarar inte och här sitter jag och fryser i trappuppgången. Efter en timme svarar pappa och då var jag tvungen att ut i regnet gå i bara stumpbyxor, skinnjacka och tunika och det regnade då dessutom! Men nu är Clara äntligen inne men humöret är fortfarande i botten! Jag har nämligen inget att göra i dag!!
I alla fall, igår var jag ju hemma hos Julia. Vi målade påskägg och tittade på en mängd filmer. Haha massa mys och roliga skämt blev det minsann! Våran humor är för bra :) Du är bra Jullan <33






2010-04-03

Glad Påsk!
Idag är det påskafton och de är skit fint väder ute. Kan de bli bättre? Jag tänkte ta en sväng in till stan lite senare sen ska jag hem till Julia och fira påsk :)

 


 

 


2010-04-02

Nu har dom lämnat mig, men mysigt var det :)
Vi tittade på Bröllopsfotografen, skit bra! Nu sitter jag här och tittar på Pirates of the Caribbean men ska strax städa och gå och lägga mig, klockan är ju trotts allt 11 och de är fredag ;) Kiss <3



2010-04-02

Hej på er! I dag vaknade jag tidigt av ingen anledning, men vid 9 var de upp och hoppa för jag och pappa åkte till kyrkan. Långfredagsgudstjänst, ganska dystert! Efter det så övade jag, Hanna, Frida och Cilla in en "dans" till söndag.
Nu ska vi äta sen ska jag sova sen städa för ikväll kommer Jesper, Julia och Jakob hit och kollar på film :)<3

 





2010-04-01

Igår var Jeppeboii hos mig, redit mysigt. Åkte hem sent gjorde han också! :)

APRIL APRIL DIN DUMMA SILL! Jag har blivit lurad :( Av Björn: Titta en orange elefant! Clara: Va, vart? i bokhyllan? Pinsamt..
Idag hade vi soprov, jag tror det gick någelunda bra och vi sluta tidigt :) Klockan 6 var det dans, de var faktiskt roligt! Nu har jag precis skickat min novell till Björn så nu kan jag bara slappna av. Tänkte sätta på en film strax och äta av mitt poskägg :D puss o svejs! <3

Fjant Jesper <3

Puss på Tommy och mammi! :)