Sånt Jag Bara Måste Ha I Vår/Sommar Från Gina


En Hel Del Sköna Bilder!


Jag Kommer - Veronica Maggio

Oj då, jag ber om ursäkt för det konstiga inlägget igår. Jag har väldigt väldigt trött och skrev på mobilen.
Idag blev jag hemma från skolan och jag har sovit nästan hela förmiddagen för jag sov knappt något inatt.. Jag har varken orkat eller hunnit lägga in fler Sälenbilder så jag gör det nu i nästa inlägg.

Home

Shollahopp! Jag kan ju säga att komma hem är inte vad jag ville just nu.. idag har vi suttit i bil hela dagen. ONt i nacket.. nu ligger jag i sängen med en sprillans förkylning, får se hur de blir med skolan i morgon. GOdnatt

24 februari

Shoflöjt! Kom ut i backen som vanligt idag men redan framme vid sittliften varnade dem om att det blåste jätte mycket på toppen, så efter första åket gick vi några till värmestugan och försökte med skjutst hem. Men Julia, Rebecca, Oscar och jag tog intiativet, tog skidorna och började vandringen hemåt. Ja, det var VÄLDIGT jobbigt, men vad går inte upp mot att städa hela stugan och äta varmchoklad när man kommit hem? När dem flesta kommit hem spelade vi Rapparkalja och åt poppisar. Nu har vi precis ätit Emelies supergoda spagetti och köttfärssås.

23 februari

Nu är min värsta dag i mitt liv är halft avklarat. Mycket tårar, svett och annat jobbigt!
Jagvurpade i backen och vi tog en tur ut i en offpist som var OTROLIGT högt upp.. Men vi lever

Sälen Så Här Långt









Underbara Sälen

Great! Nu mår jag dåligt igen.. feber till och från, galet ont i halsen och mår illa. Men men, sånt är väl livet. Jag kan ju ändå inte stanna hemma från världens underbaraste semester. Bara för att jag ska fortsätta tjata om min förkylning och om Sälen så lägget jag in fler bilder från förra året.


Buhu..

Ojoj klockan är natten. Vart tog min fredagkväll vägen? Arbetet blev som vanligt klar i sista minuten ändå så har jag suttit lite varje dag och fastklistrade sen 1 i förmiddags. Jaja, nu känns det bra, på den fronten i alla fall. Mitt huvud vill just nu döda mig för att jag suttit framför datorn hela dagen, magen har ont för jag har knappt ätit något och om det var något så var det godis eller te. Sist och minst handen skriker skrivkramp... Jag somnar nu.

Holy Banana

Shit säger jag bara! Jag fick precis veta att min packning ska vara färdig i morgon klockan 12 och då också finnas i Sennan för avfärd till det kalla. Okej jag visste det men jag hade helt glömt bort det så nu hänger mitt liv på en liten tråd.
Jag är hemma idag för jag mår fortfarande dåligt och strax ska jag åka till Hylte och hämta mitt idkort på banken. Resten av dagen ska jag ägna mig åt att göra skolarbete. Så packningen får ske tidigt i morgonbitti..

Skicka Gärna Hela Lagret?


S Club 7

Ooh, just nu vill jag bara upp och skutta! Jag satte nämligen igång S club 7 på spotify. Denna känslan är inget att skämta om, favoriterna alltså!

Här Skäller Man På Varandra För Att Man Somnar..

Nej men jösses vad jag bloggar mycket nu för tiden..
Kan ju meddela att flytta aldrig ut till skogen. Här skäller man på varandra för att man somnar när man är sjuk.. ^^ mysko jag vet. Jag hade lagt mig i sängen med musik i öronen för att jag INTE skulle bli störd, jag somnade till men efter ett tag vaknade jag och tog ur hörlurarna av någon anledning och då hör jag mobilen och hemtelefonen ringa. I den ena luren är det en tjurig tommy och i den andra en arg mamma. Medans en hantverkare står och bankar på dörren. Ojoj sicket specktakel! Efter allt blev jag väldigt uppstressad och fick mer ont i huvudet.. Nu kommer jag aldrig våga sova.
Åter till verkligheten. Jag mår fortfarande skit. Feber och trött i kroppen men jag kämpar på. Soarbetet ska ju vara färdigt i morgon så jag är inte rastlös..

Bajs

Jag lovar att jag ljuger inte när jag säger att det suger att ha feber och plugga samtidigt..

Shopping, Valentine's 'Day

Singlarna håller ihop i vått och tort!
Efter en lång och tråkig dag i skolan gick jag och min kära syster och köpte det sista till mig till Sälen. Jag blir så oerhört nöjd med mina skidkläder så jag får nog ta och ta en bild på det någon dag innan jag åker. Senare, vid kanske 6 gick vi tre, Anna, Becca och jag, och fikade på Roberts. Jag tycker om er otroligt tjejer, ni är för goa! :)
Nu sitter jag i sängen och är helt död framför Top Model. Febern har börjat krypa fram i mig så jag mår bajs. Pappa ligger redan i sängen och är sjuk med feber. Jag ber för allt i världen att jag ska må bra till nästa vecka. Om jag ska vara sjuk så är jag det gärna nu! Hörs i morgon

Myskväll

Hejsan Hoppsan! Kvällen igår var oerhört mysig. Vi hyrde film, åt donkenmat och åt Ben&Jerry glass. Det kan ju inte bli bättre! Efter det sov Frida här och idag var vi på Sture och tog en slumpad tur till Eurostop sen mat på Sandy's. Om ca 10 min kommer Julia hit. Inte en lugn stund här inte he he.


Fredagar Hela Veckan? Ja Tack

Goddagens! Riktigt skön skoldag måste jag påpeka. Lk'n blev till bild, på b-språket var vi 3st så vi tittade på film, matte- diagnos och elevensval var mest massa spelande och flum med David. När jag kom hem tänkte jag ta en sväng på stan men insåg hur dåligt väder det var när jag tittade ut mot stan. Och åka till friskis orkade jag inte heller så då satte jag igång musiken och körde ett halft medelpass i vardagsrummet. Så uppfinningsrik är jag.
Ikväll kommer några brudar hit och har myskväll med mig!

10 Februari

Hehehej! Nu ligger en liten glad Clara i sitt nya rum. Det mesta är färdigt förutom mitt rum som har en hel del kvar. Jag ska förhoppningsvis måla väggarna och jag ska köpa fotölj, lampa, gardiner, sänggavel, byro och lite annat småfix. Men idag så hade vi som sagt np, vilket gick bra. Jag skrev från titeln Flammande kärlek och det flöt iprincip bara på.. efter skolan tränade jag med lilla Anna. Så ikväll har jag bara packat in i garderoben och nu ligger jag i min sköna säng och har det mysigt. Och efter detta inlägg ska jag släcka. Godnatt :)

Lägenhet Och Sånt

Shabba shena! Klockan är kvart över nio och jag ligger i ett mörkt rum redo att sova - trött? Idag blev det ingen träning utan jag åkte in till pappas nya lägenhet. Grejer och ofärdigt lite här och där men bra blir det. I morgon ska jag dit igen och då sover jag där i helgen. Hmm.. mitt rum är dessvärre inte alls mysigt, det består av en säng och en tv. Jag har inte ens en fönsterlampa. Men mina planer är på god väg så det ska bara inhandlads lite grejer. I morgon är det andra delen i svenska np. Vi ska skriva uppsats och jag är inte alls nervös faktiskt. Men det kommer väl, he he. Nej nu somnar jag snart och jag ska inte hindras för kände/känner mig lite dålig idag.. det är väl pluggsjukan?

My Best Friend's Girl

Då var det läggdags! Jag ligger äntligen i sängen i ett mega stökigt rum och samtidigt tittar jag på My bestfriends girl och målar naglarna rosa. I morgon blir det skola med skridskoåkning och därefter gymträning. Godnatt på er


Skola För Hela Slanten..

Hejho! Denna dag började med en försovning på en timma men jag är ju så himla snabb så det fixade ju jag galant. Första lektionen startade med det första nationellaporv i svenska. Det gick bra! Resten av skoldagen bjöd på det vanliga tråkiga. Vi fick våra klasskläder. Hur fula som helst men så sköna! Jag kan ju offra mig.
Nu ligger jag i sängen och kikar igenom arkrivet. För ungeför exakt ett år sen hade jag brunt långt fint hår! Man blir ju nästan tårögd. Men brunt ska det nog inte bli på ett bra tag för i duschen står det ett nyköpt silvershampoo och väntar på mig, blondt ska det bli. Jag ska försöka blogga senare hej :)

James Blunt - Same Mistake


MysDag

Hejhej! Igår kväll var några goa vänner här, Becca, Anna, Max och David. Härligt!
Idag har jag bara vistats i soffan med läxböcker och film. Grease och Ice Age bl.a. :) Nu ligger jag i sängen i rena lakan, med tekoppen i högstahugg och Wallander på tv. Riktigt mysigt om jag får säga så.
I morgon är vi lediga så det blir sovmorgon vilket jag älskar! Godnatt
Jag var bara tvungen att lägga in dessa bilder. Den ena är på lilla Savannah från torsdags som är så himla söt och den andra är på Max från igår

Bowling

Morsning! Nu sitter vi i bilar på väg till sennan och vi var precis och bowlade. Jag är dessvärre ingen naturbegåvning så jag kom sist av 5 fjantiga töser. Nu ska det snart bli fika och lek, gott!

P.S I Love You

Hej! Ligger i sängen och satte precis på min favoritfilm P.s. I love you. Lite sent jag vet men ikväll har det varit massage så huset har varit fullt med systrar, män och pyttebarn. Härligt! Idag har jag fått stå ut med Ellen och Milos ensam hela dagen för halva klassen var borta. HAha nej det var så kul så! haha. I morgon ska Julia med mig hem sen blir det bowling med tonår och översovning hos Julia. Jag längtar! Nattinatti pappa

Mot Den Ljusa Sidan

Det blev en sängdag i dag med! Det är inget för mig känner jag. Jag kan inte sova och det bara kryper i benen och jag vill bara till skolan, men magen ville inte det samma. Jag mår i alla fall lite bättre nu och har precis duschat. Så i morgon blir det förhoppningsvis skolan. Nu ska jag lägga mig i sängen igen och ska titta på Halv åtta hos mig. PEACE


Bara för att jag längtar till sommaren lägger jag in världens sämsta bild som föreställer Jakobs fötter?

Mobilblogg

Halloj. Idag är allt skit.. jag har huvudvärk, ont i magen och ont nacken. Så det fick bli sängen för min del idag och just nu tittar jag på LejonKungen och vill bara till skolan. Igår hade vi volleybollturnering. 9A är ju bäst på allt. Vi kom tvåa och killarna etta. Efter skolan blev det gymmet och redan då mådde jag dåligt så det blev svårt att sova. Nu vill jag ha vatten!