Runda på stan

Hemma efter en väldigt trevlig kväll! Träffade pojkarna på Sandy's där dom satt och åt. Vi gick till Robert's coffee och köpte Vitamin well och smutti som jag kallar det (smoothie). Sen tog vi en runda på stan och gick senare till Espresso house där vi drack våra lattar. Det var riktigt mysigt att sitta inne på Kristina passagen på kvällen, Men när vi skulle gå vart det helt tomt och båda grindarna var låsta, jahopp vad gör vi nu?! Så vi ringde på en lägenhet för att fråga om nyckel men ingen svarade då kom det en kille som visade oss en knapp på väggen. Aha? är vi osmarta eller är vi? men ut kom vi! Sen försvann Petter åt ett håll och dom andra följde med mig hem och sen tog bussen hem. Nu har jag strukit min skjorna som ska med till Oshmn, jag har fortfarande inte fått ner allt som ska med för jag har ingen aning om vad som ska med :o Hoppas det löser sig..

Packa packa packa, vad ska man packa?

Eyy Hej! Ligger och steker i solen på balkongen - det är riktigt skönt! Jag tog precis en paus från min packning till Oskarshamn. Tåg- och bussbiljetterna är fixade nu, ska hämta dom ena lite senare dag. Vad ska jag ha med mig?! De visar olika på alla väderkanaler, vissa visar mycket regn och andra molningt och sol. Då vet man ju inte riktigt vad man ska ha.. de blir ju dubbelt upp då ju, lite av varje helt enkelt..
Ikväll ska jag tvätta och kanske träffa boysen o Becca på stranden, hoppas jag hinner!

Fullt ös medvetslös

Sitter i sängen och känner mig medvetslös. Jag är verkligen skiiiit trött!
Det blev inget stan med stranden blev det, vi åkte till Tylösand. När vi kommit upp från doppet har fiskmåsarna ränsat våra godispåsar suck! Det är de jag säger, fåglar är äckliga djur! Nu ska jag sova för i morgon ska det packas och packas. Godnatt <3


Tisdag

Hey ho let's go!
Inatt har jag knatt sovit någonting, vaknade runt 3 och hade så himla ont i magen. Så jag tog tabletter sen somnade jag 2h efter. Klockan kvart över 9 var det dax att stiga upp för att hämta grejer hos syster så där fick jag en morgonpromenad! Nu har jag bäddat ner mig i sängen igen och tittar på Skärgårdsdoktorn. Idag ska jag ta en sväng på stan med Anton senare när Petter slutat jobbet vid 4a åker vi ut till stranden :)

Bilder från härom kvällen.


Toppendag

Shofadderittanlej HEJ!
Idag har det varit toppen mysigt med Sofie. Vi åt glass, samma smaker vi brukade äta på Klinta, snacka om tillbakalängtan! Sen gick vi egenom stan 27000 ggr för vi letade efter det rätta nagellacket, haha. Efter vi hittat ett nagellack till Sofie gick vi till dagiset som Sofies familj hyr, där spelade vi kubb och pratade och skrattade i en evighet, hihi :) Nu ligger jag i sängen och tittar på Skärgårdsdoktorn, strax blir det nana kudden <3


SOFIE PETTERSSON

Hejhopp! Nu har jag packat ner alla grejer som ska med till pappsen, sovsäcken och liggunderlaget är också med! Idag ska jag träffa Sofie!! :D Jag är så glad så glad! Jag får se vad vi hittar på, tar en sväng på stan kanske. :)

Nu: Äta och ett avsnitt av Skärgårdsdoktorn

Skärgårdsdoktorn

Börjar med att säga Grattis till Jakob som fyller år idag! :)
Idag öppnar mamma sin affär så de är gott om folk på lilla hagen. Det kommer nog gå bra för henne.
Nu har jag fått Skärgårdsdoktorn säsong 1,2 och 3 så nu kollas det för fullt. Jag ska strax börja göra fixa tacosen för kvällen.


Goodnight sweetheart.

Jag ska byta bäddmadrass med min kära systers säng, jag får nämligen panik på denna, Och sen lägga mig i sängen och titta på Livet är en schalger. Jag har tittat på 5 filmer med denna i dag, det är nördigt!
Nattinatti pappa (som vimmerbybon säger). puss och hejs .

Harry Potter

Carola och Jullan var här nyss och lämnade grejer, jag fick också ett jätte fint armband av dom i konfapresent! :) Nu har jag tittat på Harry Potter och den vises sten, det har tagit mig hela dagen att titta på den filmen. Men jag har faktiskt lagat mat och bakat emellan. Nu har jag precis satt på HP och fången från azkaban, jag hoppade över 2an för den är så himla seg! Haha jag känner mig som en nörd :)

Saturday

Hejhej, Igår kväll var det bada i Galta och When a stranger calls hemma hos Anton som gällde. Jag har bilder men de får komma in senare i dag. Nu ska jag ner och göra svampsoppa och sätta mig framför tvn och titta på Harry Potter. Förhoppningsvis kommer Andreas senare i dag och lämnar Skärgårdsdoktorn till mig, i så fall vet ni vad jag håller hus. <3

Mums med glass


Alla borde få en glass! De är det godaste som finns rent ut sagt!
Jag har tittat färdigt på Pip-Larssons nu och Andreas har fixat Skärgårsdoktorn säsong 1 till mig så nu vet ni vad jag ska göra här framöver.

Nu: mot Galta

Shoreline - BD

FREDAG, Jag somnade jätte sen pga att jag låg och tittade på Pip-Larsson avsnitt. Det är toppen de programmet, haha!
Jag har precis varit nere och ätit frukost och nu hamnade jag i sängen igen för nu ska jag titta ännu lite till på Pip-Larsson. Jag har väl kanske 3 avsnitt kvar :) Ikväll ska vi hem till Anton på Majberget och titta på film. Jag har tjatat om When a stranger calls, Och Anton tycker så synd om mig så ikväll blir det den filmen! Woho :D
Hörs sen <3

Nu: Pip-Larsson

Buuuusigt

Shollahoppsan! Är hemma från en galen kväll vid sjön, det var toppen kul och varmt i vattnet :)



1719

Nu drar jag mig till Galta och träffar mina fina vänner... Ha en fin kväll för de ska jag!

Andas

11.45
Sitter i soffan och känner ingen livslust över huvudtaget idag. Grått och trist ute och ingen solning... lite smått irriterad men jag tar ett djupt andetag. Strax ska jag måla naglarna och fixa så de ska nog bli bättre, denna låten är i alla fall toppen!



0020

Shoflöjt! Idag har jag solat solat läst och solat på balkongen. Ikväll har jag lekit med Anna Jakob Kolmo Anton och Petter. Mkt trevligt mkt trevligt! Och nu ligger jag ensam i min säng och lyssnar på Shout out louds och Familjen, mysigt värre.
I morgon ska jag förhoppningsvis sola en massa till, sen på kvällen ska Anna Rebecca Anton Jakob Kolmo Petter och jag till galta och bada och grilla, det kommer bli super.

En pusselbit är borta nu...

Livet leker (en aning)

Hejhopp, igår var jag på stan med Julia, Jakob, Petter, Anton och lite Gustav. Senare på kvällen kollade vi film hemma hos Petter. En riktigt dålig film faktiskt, Besatt hette den, inget att rekomendera!
Jag sov hos Juttan i natt och vi vaknade vid 12 så vi tog bussen till stranden och träffade Jakob där lite senare. Och nu är jag hemma och har precis duschat. Humöret är lite svängigt nu känner jag, vet inte riktigt vad jag vill, är skit trött också. Så kvällen förblir nog hemma i sängen..

Festivalen kommer bli enormt toppen! :)



Söndag

Godmorgon! Nu bär det av till Åled och träffa Juttan, Becca, Jakob och Petter, men först måste jag få i mig lite jordgubbar :)


Slapp i stora lass

En fruktansvärt trött Clara säger "Hej!". Igårkväll var Ellinor här som sagt, vi var ute och åt glass på stan och det var en riktigt skön sommarkväll :) Idag åkte hon hem vid halv 1 och jag har duchat och städat rummet. Idag blir de nog bara slapp i sängen, en film och mobilen i högstahugg. Låter faktiskt rätt skönt så jag ska nog sätta igång My sister's keeper och se om den är bra! Hörs sen <33

Är den bra eller är den bra?


Tylösand.

Shofadderittan! Tog en dusch det första jag gjorde i morse sen slängde jag på mig kläder och gick ut på stan i den sjuka värmen. Jag köpte en orange tunika på Gina och en vinröd stickadkofta till Sofia. Sen bar det av till Tylösand och träffa Jonna Natha Victoria Antonia och Louise. Jonna Natha Lousie och jag gick upp till after beachen efter, riktigt bra faktiskt haha! Ös va det :) Men nu har jag kommit hem och mår illa som ett as! Ikväll kommer Ellinor hit och partar. Nej vi ska nog va ute i stan och härja :)

Nu är jag fruktansvärt taggad inför festivalen! Det verkar som vi får ihop ett ordentligt gäng också, det kommer bli super! :D


Festival.

Hejsvejs, förlåt för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp! I tisdags var jag hemma hos Julia med Ellen, Kolmo, Anton, Jakob och Petter. Yyyber mysigt om man frågar mig. Jag sov hos Julia efter det. I går åkte vi till stranden och där träffade vi Antevante och senare kom Kolmo och Ellen. Riktigt härligt vart det. Runt 4-5 åkte Alexander på körskola och då åkte vi andra in till stan och träffade Jakob och Petter och då åt vi pizza på Capri. Jätte god pizza och det var jätte mysigt att va med er alla igen! Ännu senare på kvällen runt 10 åkte jag och Julia ut till Tylösand och där träffade vi Jullans mamma och pappa som ville ha sällskap av oss när dom skulle lyssna på Black Ingvars i sanddynorna. Fullt med folk och skit skönt väder. Julia och jag tog till och med ett kvällsdopp, det var jätte kallt men ändå skönt hehe. Efter det var de hem till sängen och gällde.
Idag var det planerat att gå på stan med Julia men de blev lite strul och regnet öste ner så jag åkte hem till henne i stället och myste framför tvn. :) Så ikväll när jag kom hem har jag bara legat i sängen och latat mig, tittat lite på film och ätit ungsbakade chips, hehe! Sofie och jag har också fixat lite inför strandfestivalen som vi ska på den 29 Juli så tyvärr ska jag inte vara hemma på Marinfestivalen som jag jätte gärna hade velat :( Men förhoppningsvis hinner jag till rix fm festivalen! Men de ska bli skit kul i Oskarshamn med mina goa konfakompisar! Men nu ska jag sova en sväng, hörs i morgon :) <3

Tisdag .


Hejhopp! De bara strömmar in sms från konfimander, de är så härligt att ha kontakt :) Idag ska jag in till pappsen hade jag tänkt. Måste se lite av Halmstad nu tycker jag! Jag får se om de händer något annat att göra. Nu ska jag packa!

Jag är hemma!

Då var man hemma igen, inget att hurra för kanske.. Det enda positiva är att träffa kompisarna här hemma igen som jag saknat väldigt mycket!
Dessa tre veckor har varit det bästa som hänt mig kan man kanske säga! Har fått 50 nya underbara kompisar och några som blev lite extra. Ni är bara för bäst!! Ser fram emot att träffa er!
Jag har lagt in alla bilder på fb så jag lägger bara in dom speciella här :)



De första dagarna tog vi en himla massa foto :)

I Borgholm

Den 24 Juni var det tydligen julafton och här står Felicia och Jouline på "julgranen" som vi dansade runt senare på kvällen.

Jag och Felicia busade på lekplatsen.


Glada girls på midsommarafton!

Emma, Jag och Hanna en riktigt flummig kväll :)

Några kvällar innan dopet gick vi ner och kollade vart vi skulle döpas.

Under tröjskrivningen fick Andreas tag i kameran.

Hårplattning pågång.

Isac hade ansvar över att mitt hår skulle bli platt. Och jag och Jouline hade Felix, Isac och Gustafs :)

Flexan säger plopp!

Sistakvällen, Gurra och Fillefjonkan är verkligen kärleksfulla

En engång fick Guståå tag i kameran och tog kort på sig själv.
Tanterna i köket tyckte vi drack för mycket :o

Konfirmanden

Kramringen va inge kul!

Måste säga att jag tycker om er otroligt mycket! Jag saknar er så mycket! Men snart så tar vi tag i detta och då ska vi träffas :) Puss på er<333